FESTINA 16591/D női karóra

Termékkatalógus
FESTINA 16591/D női karóra
Női karóra vízállóság: 5 ATM-ig
Kód:  KHO7531 Termékszám:  8590588179882

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

FESTINA 16591/D női karóra

A világhírű svájci márka, a Festina órái méltán népszerűek az egész világon, hiszen prémium minőséget képviselnek, gyönyörűek, és nagyon megbízhatóan működnek. Nincs ez másként a Festina 16594 / D modelljével sem, amelynek imádni fogod klasszikus stílusát, melyet a szürke valódi bőr szíj és a fekete számlap kölcsönöz. Nagy előnye az órának, hogy 5 ATM-ig vízálló, így az óra tokjába nem kerül nedvesség, ha zuhanyozol, vagy mosogatsz. A fekete számlapot körben gyönyörű mintával díszítették. Számok helyett ragyogó strasszok segítenek az idő leolvasásában.

A kör alakú számlapot rozsdamentes acél veszi körbe, PVD bevonattal. A számlapot ásványi kristályüveg védi, amely magas szilíciumtartalmának köszönhetően nagyon ellenálló a karcolásokkal szemben. Az óra kijelzója analóg, Quartz óraszerkezet hajta, így sokáig megbízhatóan a pontos időt mutatja. Elemmel működik. A hétköznapokra is alkalmas, de bármilyen különleges alkalomra is viselheted, mert tökéletes kiegészítőd lesz. Ez a prémium minőségű óra sokáig lesz hű társad a minőségi alapanyagoknak köszönhetően, és gyönyörűen kiegészíti majd bármelyik outfit-edet.

 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FESTINA 16591/D női karóra Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FESTINA 16591/D. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FESTINA 16591/D.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ