FESTINA 16826/4

Termékkatalógus
FESTINA 16826/4
Férfi karóra - vízállóság 5 atmoszféra
Kód:  KHO7555 Termékszám:  8590588178946

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

FESTINA 16826/4

A minőségi karórák mindig vonzzák a tekintetet, ezért a modern férfiak kiegészítő tarából kihagyhatatlan kellék.A Festina valódi minőségű luxus órákat készít ezért termékeikkel sok elégedett férfi es nő tulajdonos büszkélkedhet világszerte. A Festina karórákat kizárólag a legjobb minőségű anyagokból készítik es a precizitásukkal, megmunkálásukkal felkeltik az érdeklődését sokunknak.

Főbb jellemzők

  • Ásványi kristályüveg
  • Minőségi acél
  • Dátum kijelző, 24 órás számlap
  • Quartz szerkezet
  • Tökéletes megmunkálás
  • Elegáns design

Minőség és elegancia

Ezeket az elegáns karórákat minőségi acélból készítik. Az Ásványi kristályüveg alatt fekete színű számlap rejtőzik, melyen dátum, óra, perc és másodperc időmértékeket különböztethetünk meg. A mutatók működését precíz Quartz szerkezet biztosítja. A kényelmes csuklóra erősítést a minőségi bőrszíj biztosítja. A laboratóriumban tesztelt vízállóság 5 atmoszféra, ami azt jelenti, hogy az órát zuhanyzás közben vagy kézmosáskor is használhatja.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FESTINA 16826/4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FESTINA 16826/4. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FESTINA 16826/4.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ