A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 ApF HU

FESTINA 16968/2

Termékkatalógus
FESTINA 16968/2
Férfi karóra - Vízálló, 10 ATM
Kód:  KHO9153 Termékszám:  8430622644825 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

FESTINA 16968/2

Férfi fém órát Festina 16968/2 Chrono Bike gyűjtemény anyaga rozsdamentes acél részleges PVD bevonattal. Ezek ideális sportoláshoz, de elegáns ezüst színben elvész vagy társadalmi összejöveteleken. Az óra arca van egy jellegzetes kék színű subciferníky, és nem zárja ki a kiigazítás lumineszcens kéz és az indexek. Idő reprezentáló adatokat óra, perc, másodperc, amely kiegészíti stopper, azaz analóg stopperóra, egy Dater. A menedzsment az analóg mutatók biztosítja precíziós kvarc szerkezet. Sporttevékenységek fogja értékelni is vízálló 10 ATM.

legfontosabb jellemzői

  • Férfi sport órák
  • Fém rozsdamentes acél
  • Részleges PVD bevonattal
  • Quartz óraszerkezet akkumulátor
  • ásványi üveg
  • Dater
  • Vízállóság 10 ATM

Minőség és funkció

Az óra hajtja a megbízható elektronikus óramű Quartz elemes. A számlap alá rejtett az ásványi üveg, ami annak köszönhető, hogy keveredés kvarc keményebb és ellenállóbb a kisebb mechanikai sérülésektől. Órák vannak ellátva dátum kijelző és az analóg stopperóra pontossággal 1/10 másodpercnél. Nyilvánítva laboratóriumi vízálló 10 ATM, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy az órák szánt mindenféle vízi sportok, mint a búvárkodás nélkül légzőkészüléket.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FESTINA 16968/2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FESTINA 16968/2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Festina 16968/2.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ