A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Festina 6832/1

Termékkatalógus
Festina 6832/1
Férfi karóra vízálló 5 ATM
Kód:  KHO7608 Termékszám:  8590588179202

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Festina 6832/1

Minőségi Watch magának mindig magára a figyelmet, így mindegyikük mellett a modern ember. A cég Festina bizonnyal az egyik legjobb és legismertebb gyártója a luxus órák és a termékek büszkélkedhet számos férfiak és nők világszerte. Festina órák vállalatok mindig gyártják a legfinomabb anyagok és azok minőségét és pontosságát feldolgozása inspirálja minden van.

legfontosabb jellemzői

  • ásványi üveg
  • Dater
  • Quartz óraszerkezet
  • tökéletes feldolgozás
  • karcsú kialakítás

A minőség és a megjelenés

Tyto elegantní hodinky jsou vyrobeny z kombinace jakostní leštěné a matné oceli. Megbújva ásványi üveg arca fehér. Idő reprezentáló óra és perc kezek, amely kiegészíti Dater. A menedzsment az analóg mutatók biztosítja precíziós kvarc szerkezet. Csatolva a csuklópánt biztosítja a kényelmes rozsdamentes acél. Nyilvánítva laboratóriumi vízálló 5 atm, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy az órák alkalmasak zuhanyozás, és nem kell, hogy távolítsa el őket, ha kézmosás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Festina 6832/1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FESTINA 6832/1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Festina 6832/1.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ