FESTINA 6845/1

Termékkatalógus
FESTINA 6845/1
5 1 értékelés
Férfi karóra - vízállóság: 5 ATM
Kód:  KHO9164 Termékszám:  8430622644221 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

FESTINA 6845/1

A minőségi karóra mindig magára vonja a figyelmet, és ezáltal minden modern férfi számára kiegészítőként kellene szolgálnia. A Festina Klasik karóra kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, amely félig mattos kivitelezésű és fényes csíkokkal rendelkezik, így első pillantásra magára vonja a figyelmet. A számok nélküli elegáns ezüst tárcsa kitűnik a kukucskálóval, amelyen keresztül az óra automatikus mozgása látható. Kombinálva az ezüst kivitelezéssel, ezek nemcsak a társadalmi eseményekhez ideálisak, de még a mindennapi viselethez is.

Legfontosabb jellemzők

  • Fémből készült férfi karóra
  • Ellenálló ásványi üveg
  • Elemmel működő elektronikus Quartz óraszerkezet
  • Eredeti kukucskáló, amelyen keresztül be lehet látni az óraszerkezetbe
  • Acél tok és szíj
  • Vízállósága 5 ATM, amely lehetővé teszi a zuhanyzás alatti viseletet

Minőség és elegancia

Ez az elegáns karóra acélból készült, amelynek a színe ezüst. Az ásványi üveg alatt rejlő tárcsa fehér színű. Az időt reprezentáló adatokat az óra, a perc és a másodperc mutatója szolgáltatja. Az analóg mutatók működését a precíziós Quartz óraszerkezet biztosítja. A csuklóhoz való odafogatást a kényelmes szíj biztosítja, amely kiváló minőségű acélból van. A laborban meghatározott vízállóság 5 ATM, amely a gyakorlatban azt jelenti, hogy a karóra viselhető zuhanyzás vagy kézmosás alatt.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FESTINA 6845/1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FESTINA 6845/1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FESTINA 6845/1.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ