A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál ApF HU

GINO MILANO MWF14-003

Termékkatalógus
GINO MILANO MWF14-003
4,1 18 értékelés
Óra ajándékcsomag - férfi, tok színe: arany, külön is hordhatók és együtt is kombinálhatók
Kód:  KHO8798 Termékszám:  MWF14-003 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GINO MILANO MWF14-003

GINO MILANO luxus ajándékszett minden stílusos és modern férfi számára, akik tökéletesebbé szeretnék változtatni a ruházatukat! A mindennapi viseletre tervezték és minden korosztály számára alkalmas. A készlet nagyon elegánsan hat és minden bizonnyal sokakat megörvendeztet, akik figyelemre méltóak. Vásárolja meg a kedves szerettének ezt az eredeti ajándékot!

Legfontosabb jellemzők

  • Luxus férfi karóra
  • Analóg karóra ásványi üveggel
  • Ideális ajándék minden férfi számára
  • Precíz kivitelezés
  • Kiváló minőségű kidolgozás

Doboz tele van meglepetésekkel

Ez a készlet egy csomó hasznos dolgot tartalmaz, amelyeket az urak bizonyára értékelni fognak. A karórán kívül még található benne egy luxus toll, kulcstartó és pénztárca. A teljes készlet színben összehangolt és ezáltal sok figyelmet vonz. Hagyja magát elragadtatni az olasz divattal és vásárolja meg saját magának és családjának ezt az egyedi órát!

Precíz kidolgozás

A karóra szilárd fekete szíjjal rendelkezik és bőrből készült. Az elegánsan kidolgozott tárcsát tartós ásványi üveg takarja el, amely védi az órát a kisebb ütődésektől. Ez a kör alakú analóg karóra férfiasságot és fényűző megjelenést kölcsönöz a tulajdonosának. A precíz kidolgozást és a modern kivitelezést biztosan minden úriember értékelni fogja!

Tökéletes ajándék

A karóra, a kulcstartó, a toll és a pénztárca egy díszdobozban vannak tárolva, amelyet teljesen ingyen kap meg. Ez a készlet nemcsak egy csodálatos ajándék a születésnapra, hanem megfelelő a tanulmányi eredményekhez, az ünnepekhez, az érettségihez, karácsonyra vagy csak szeretetből. Ne feledkezzünk el a szeretteinkről és ajándékozzunk nekik egy csodálatos ajándékot, amely emlékezteti őket, hogy szeretjük őket!

Paraméterek

Alkalmas
Felnőtt Kész!
Típus
Férfi Kész!
Tok színe
Arany Kész!
Tárcsa színe
Fehér Kész!
Kirakás
Kirakás nélküli Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Érdeklődni szeretnék hogy ez a óra szett kapható lesz még?

Az óra mennyire vízálló?

Kérdések és válaszok: GINO MILANO MWF14-003
Kiegészítők: GINO MILANO MWF14-003 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GINO MILANO MWF14-003. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GINO MILANO MWF14-003.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ