Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Akvizice ApF HU

GINO MILANO MWF14-026C

Termékkatalógus
GINO MILANO MWF14-026C
5 1 értékelés
Óra ajándékcsomag - nők számára, egy órát és karkötőket tartalmaz
Kód:  KHO8782 Termékszám:  MWF14-026C Gyártó honlapja:

GINO MILANO MWF14-026C

GINO MILANO luxus ajándékszett minden stílusos és modern nő számára, akik tökéletesebbé szeretnék változtatni a ruházatukat! A mindennapi viseletre tervezték a lányok és a nők minden korosztálya számára. A készlet nagyon finoman hat és elegáns benyomást kelt, és minden bizonnyal sok hölgyet meghódít. Vásárolja meg az édesanyjának, a feleségének, a lánytestvérének vagy a lányának ezt az eredeti ajándékot, amelynek biztosan megörül!

Legfontosabb jellemzők

  • Luxus női karóra elegáns karkötőkkel
  • Analóg karóra ásványi üveggel
  • Ideális ajándék minden nő és lány számára
  • Precíz kivitelezés
  • Kiváló minőségű kidolgozás

Színárnyalatok együttese

Ez a készlet női karórát tartalmaz, amelyet tökéletesen kiegészítenek a csodálatos karkötők. A karóra és a karkötők színben össze vannak hangolva és ennek köszönhetően sok tekintetet vonzanak. Hagyja magát elragadtatni az olasz divattal és vásárolja meg saját magának és családjának ezt az egyedi órát! 

Precíz kidolgozás

A karóra rugalmas fém szíjjal rendelkezik, amelynek köszönhetően alkalmazkodik a kézhez. A díszesen megmunkált tárcsát tartós ásványi üveg takarja el, amely védi az órát a kisebb ütődésektől. A kör alakú analóg karóra kicsi, világos cirkóniákkal vannak kirakva, amelyek a karórának puhaságot és fényűző megjelenést kínálnak. A precíz kidolgozást és a modern kivitelezést biztosan minden nő értékelni fogja.

Tökéletes ajándék

A karóra és a karkötők egy díszdobozban vannak tárolva, amelyet teljesen ingyen kap meg. Ez a készlet nemcsak egy csodálatos ajándék a születésnapra, hanem megfelelő a tanulmányi eredményekhez, az ünnepekhez, az érettségihez, karácsonyra vagy csak szeretetből. Ne feledkezzünk el a gyengébbik nemről és ajándékozzunk nekik egy csodálatos ajándékot, amely emlékezteti a nőket, hogy szeretjük őket!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GINO MILANO MWF14-026C
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GINO MILANO MWF14-026C. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GINO MILANO MWF14-026C.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ