A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 ApF HU

GINO MILANO MWF14-055

Termékkatalógus
GINO MILANO MWF14-055
4,4 5 értékelés
Óra ajándékcsomag - férfi, külön is hordhatók és együtt is kombinálhatók
Kód:  KHO8573 Termékszám:  MWF14-055

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GINO MILANO MWF14-055

Ideális és luxus ajándékot keres férjének, barátjának, fiának, nagyapjának, nagybátyjának, felettesének vagy kollégájának? Ezzel a kényelmes csomaggal biztosan nem lő mellé! Az egyedi készlet garantáltan mosolyt csal megajándékozott arcára. Az ajándékcsomag egyes elemei azonos stílusú kivitelezést kaptak. Ennek köszönhetően tökéletesen és maradéktalanul illeszkednek egymáshoz.

Fő sajátosságok

  • Óra, pénztárca, toll és kulcstartó
  • Tökéletesen összehangolt szett
  • Elegáns és praktikus megjelenés
  • Kényelmes kialakítás műbőrből
  • Remek ajándék minden férfi számára

Elegáns szett férfiaknak

A készlet legmeghatározóbb eleme egyértelműen az ezüst kiegészítőkkel keretezett fekete karóra. Az óra szíja alatt a bőr egyáltalán nem izzad, így a kiegészítő kényelmes viseletet biztosít minden férfinak. Az óra rendkívül egyszerű és letisztult design-t kapott. Az azonos stílusban kivitelezett bőr pénztárcában a nagyszerű elosztásnak köszönhetően remekül elfér az aprópénz, a bankjegyek, a névjegykártyák, a hitelkártyák és még számtalan szükséges apróság. A pénztárca külső oldala műbőrből készült, amely kezeskedik a hosszú élettartamért.

A golyóstollat fekete burkolat védi, amelyet ezüstszínű kiegészítők tesznek igazán egyedivé. Az íróeszköznek köszönhetően a szerződéseket és egyéb nyomtatványokat minden férfi teljes könnyedséggel és magasbiztossággal írhatja alá. A kulcstartót, amelyre mind a lakáskulcs, mind az autókulcs ráerősíthető, rendkívüli egyszerűségének és kellemes megjelenésének köszönhetően minden férfi szívesen fogja magával hordani.

Paraméterek

Vízállóság
30 m (3 ATM) Kész!
Alkalmas
Felnőtt Kész!
Típus
Férfi Kész!
Kirakás
Kirakás nélküli Kész!

Rendeltetés

Alkalmas
Felnőtt Kész!

Rendeltetés

Típus
Férfi Kész!

Számlap és kijelző

Kirakás
Kirakás nélküli Kész!

Vízállóság és tartósság

Vízállóság
30 m (3 ATM) Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdv Érdeklődnék hogy van egy férfi szett amiben van egy karóra is, ez milyen méretű szíjjal rendelkezik? Bárkinek jó lehet?

Kérdések és válaszok: GINO MILANO MWF14-055
Kiegészítők: GINO MILANO MWF14-055 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GINO MILANO MWF14-055. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GINO MILANO MWF14-055.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ