A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

GIORGIO ARMANI Sí 100 ml

Termékkatalógus
GIORGIO ARMANI Sí 100 ml
5 7 értékelés
Parfüm szett - tartalma: EDP 100 ml + 75 ml testápoló - 27 194,29 Ft/100 ml
Kód:  KPFH371p Termékszám:  3660732033157 Gyártó honlapja:

GIORGIO ARMANI Sí 100 ml

A Giorgio Armani Network parfüm ajándék szett tartalmaz egy 100 ml-es EDP-t és egy testápolót. Ez a gyönyörű készlet kitűnő ajándék lehet a virágillatot kedvelő hölgyek számára. A testápoló puhává varázsolja a bőrt és csodálatos illatot kölcsönöz neki. Ha ezzel a szettel szeretnél valakit meglepni, garantáltan tetszeni fog neki!
 

EDP \u200b\u200bGiorgio Armani Si (100 ml)


A parfüm csodálatos és eredeti illatok egyvelege egy fekete kupakos csinos rózsaszín üvegben. Elegáns, érzéki és csodálatosan intenzív. A ciprusos-gyümölcsös illata hosszú ideig megmarad, és elvarázsolja érzékeid. A parfüm illatában érződnek a virágok és a fa illata is. Érzéki vanília, ribizlilevél, valamint májusi rózsa kombinációja, lágy pacsuli, pézsma és természetes fa elegyével.

A Giorgio Armani parfüm egy elegáns, romantikus és finom illat azoknak a hölgyeknek, akik szeretnék önmagukat adni. Az a hölgy, aki ezt az illatot viseli szabad és képes kifejezni önmagát. Ez az illat békés női hatalmat és a valódi bátorságot jelképez, amellyel könnyű a figyelem középpontjába kerülni. Az illat 2013-ban jelent meg. Élvezd a virágos fás illatot és a férfiak ámulatát!

Hozzávalók:
Fej: Feketeribizli, vanília, jázmin
egy csepp pacsuli, frézia, májusi rózsa, bergamott
Bázis: pézsma, természetes fa
 

Giorgio Armani testápoló (75 ml)


Kifinomult kozmetikai termék, amely csodálatos illatot ad a bőrnek. Aromája ugyanolyan összetételű, mint a Sí parfümé. Ebben az elegáns virágos illatban egy csepp vanília és természetes fa illat is van. A termék puhává varázsolja a bőrt, megőrzi a bőr nedvesség tartalmát és biztosítja természetes rugalmasságát. Hosszú távon bőröd bársonyosan puha lesz tőle és egyedi illatot áraszt majd. A testápoló könnyed összetevőinek köszönhetően gyorsan felszívódik. Kényeztesd magad egy csodálatos pihentető élménnyel, amelyet folyton meg akarsz majd ismételni!

Alkalmazás:
Vigyél fel egy kicsit az egész testedre és gyendégen masszírozd be. Ideális fürdés után a tiszta bőrön alkalmazni.

 

Paraméterek

Alkalmas
Felnőtt Kész!
Típus
Női Kész!
Illatintenzitás
Eau de Parfum (EdP) Kész!
Elsődleges illatfajta
Virágos Kész!
Származási hely
Olaszország Kész!

Rendeltetés

Alkalmas
Felnőtt Kész!

Rendeltetés

Típus
Női Kész!

Illat típus

Illatintenzitás
Eau de Parfum (EdP) Kész!
Elsődleges illatfajta
Virágos Kész!
Származási hely
Olaszország Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
175 ml Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes parfüm kínálatunkban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GIORGIO ARMANI Sí 100 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIORGIO ARMANI Sí Set 100 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GIORGIO ARMANI Sí Set 100 ml.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ