Helmer LK 702 kék

Termékkatalógus
Helmer LK 702 kék
3,3 16 értékelés
Gyerekóra - GPS lokátor, hívás lehetősége, ellenőrzés alatt tartja a gyermek mozgását
Kód:  HLM015d Termékszám:  8595568486189

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Helmer LK 702 kék

A Helmer gyerekóra a szülők szempontjából több praktikus és felbecsülhetetlen értékű funkciót rejt magában - az időmérésen kívül például képes meghatározni a gyermek pontos helyzetét, valamint szükség esetén hívásra is használható. A készülék GSM/GPRS hálózaton és GPS műholdon keresztül kapja a jeleket. A GPS segítségével a gyermek helyzete pontosan meghatározható. A pontos hely meghatározása után a készülék a kívánt alkalmazásba küldi a koordinátákat. Az óra 5 méteres pontossággal képes megadni a koordinátákat.

le
Helmer LK 702
 

A Fotoprint funkció berajzolja a meghatározott időszakban tett útvonalat a térképbe. Nagyon praktikus funkció a Geofence, amellyel meghatározható a mozgástér, amelyben az óra mozoghat, és amint az óra elhagyja ezt a teret, azonnal küldi a figyelmeztetést. Az óra hátsó részében érzékelő található, amely ismét figyelmeztető üzenetet küld, ha az órát levették a kézről.

Praktikus funkciók

  • 5m pontossággal lokalizál
  • Útvonal térképe
  • Android és IOS alkalmazás
  • Figyelmeztetés az óra levételénél
  • Mozgástér beállítása
  • Lehallgatás lehetősége
  • Segélyhívás az óráról
  • Telefonhívás az óráról
  • Telefonszámok tárolása az órában
  • Intercom - hangüzenet rögzítése
  • GSM frekvencia: 850/900/1800/1900
le
Helmer
 

Könnyű kezelhetőség

Az óra SIM-kártyával működik, amely a vízálló burkolat alá helyezhető be. A teljes funkcionalitás érdekében ajánlott adatcsomagot aktiválni a SIM-kártyán. A havi maximális adatfogyasztás 30MB. Az óra, mint már említettük távolról is vezérelhető, mobil alkalmazáson keresztül, amely rendelkezésre áll Android és IOS operációs rendszerekhez. A különböző parancsok SMS formájában is továbbíthatóak a készülékbe. Újratölthető USB kábelen keresztül, készenléti módban az akumulátor akár 100 órán keresztül üzemképes.

Hívások

Az órában két telefonszám beállítható gyorshívásra. Továbbá 10 előre beállított telefonszámról képes fogadni hívást, valamint lehallgatási funkcióval is rendelkezik, mellyel meghallgathatóak az óra környezetében hallható zajok. Az óra 15 másodperces hangüzenetet képes rögzíteni, vagy SMS-t tud küldeni. A Helmer órának köszönhetően mindig tudni fogod, hogy gyermeked biztonságosan hazaért az iskolából.

Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
98,04 óra (4,08 nap) Kész!
Tok színe
Kék Kész!
Tömeg
39 g Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!

Kivitel és tartósság

Tok színe
Kék Kész!
Tömeg
39 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
GPS Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
98,04 óra (4,08 nap) Kész!

Rendeltetés

Típus
Gyerek Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Helmer LK 702 kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Helmer LK 702 modré. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Helmer LK 702 modré. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Helmer LK 702 blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Helmer LK 702 blau.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ