Helmer LK 702 sárga

Termékkatalógus
Helmer LK 702 sárga
3,0 3 értékelés
Gyerekóra - GPS lokátor, hívásindítás kattintással, hasznos a gyermek mozgásának ellenőrzésére
Kód:  HLM015e Termékszám:  8595568486226

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Helmer LK 702 sárga

A Helmer gyermek óra több praktikus és felbecsülhetetlen funkciót kombinál egyetlen készülékben a szülőknek - nem csak az időt mutatja és méri, hanem egyúttal beméri a gyermeke hollétét, valamint, ha szükséges, telefonként is funkcionál. A készülék GSM / GPRS hálózatok és GPS műholdak jeleit használja, amely lehetővé teszi a gyermek lokalizációját és nyomon követését a GPS pontos helymeghatározásának segítségével. A készülék ezután elküldi a pontos koordinátákat a mobil alkalmazáson keresztül. Az órák pozicionálási pontossága 5 méteres.

le
Helmer LK 702
 

A Fotoprint funkció megmutatja a gyermek megtett útvonalát a térképen a kiválasztott időszakban. A rendkívül praktikus Geofence segítségével behatárolhatja a helyet, ahol az órának, azaz a gyermekének szabad mozgásteret ad, és ha a gyermeke a kijelölt helyen kívül tartózkodik, az óra automatikusan üzenetet küld Önnek. Ezen túl az órák egy érzékelővel is el vannak látva a hátsó részen, amely figyelmeztető üzenetet küld, ha az lekerül a csuklóról. 

Praktikus funkciók

  • Helymeghatározás 5 méteres pontossággal
  • Útvonal térkép biztosítása
  • Android és IOS alkalmazás
  • Figyelmeztetés küldése ha az órát leveszik
  • Mozgástér meghatározása a gyermeknek
  • Távoli lehallgatás
  • Segélyhívás az óráról
  • Hívások indítása
  • Telefonkönyv lehetősége
  • Intercom - hangüzenet rögzítésére
  • GSM frekvencia: 850/900/1800/1900
le
Helmer
 

Könnyű kezelhetőség

Az órák SIM-kártyával rendelkeznek a vízálló burkolat alatt. A teljes funkcionalitás érdekében azt javasoljuk, hogy internet előfizetéssel rendelkező SIM kártyát használjanak. A maximális adatforgalom fix 30 MB havonta. Az órákat szabályozhatja a fent említett mobil alkalmazás segítségével, amely Android és IOS rendszerekről elérhető. A parancsokat SMS-ben is elküldheti az órának. Az óra újratöltése USB kábellel működik, az akkumulátor készenléti ideje akár 100 óra is lehet.

Hívás lebonyolítása

Az órába lehetősége van két telefonszámot betáplálni, amelyeket a gyors hívás funkcióhoz használhat a gyermek. Ezen felül az óra akár 10 előre beállított telefonszám hívását is képes fogadni, valamint lehetőséget nyújt a gyermek körüli hangok távoli lehallgatására is. Az óra lehetővé teszi a 15 másodperces hangüzenet rögzítését, vagy annak fogadását SMS-ben. A Helmer órának köszönhetően mindig tudja majd, hol jár éppen a gyermeke, és megmentheti magát a felesleges aggodalmaktól.

Paraméterek

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
98,04 óra (4,08 nap) Kész!
Tok színe
Narancssárga Kész!
Vezeték nélküli technológiák
GPS Kész!
Típus
Gyerek Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!

Kivitel és tartósság

Tok színe
Narancssárga Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
GPS Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
98,04 óra (4,08 nap) Kész!

Rendeltetés

Típus
Gyerek Kész!
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Helmer LK 702 sárga Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Helmer LK 702 žluté. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Helmer LK 702 žlté. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Helmer LK 702 - gelb. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Helmer LK 702 - gelb.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ