ApF HU ApF HU

Karórák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Női
(406)
Férfi
(477)
Uniszex
(34)
Gyerek
(81)
Szerkezet
Mechanikus
(10)
Quartz
(920)
Automata
(19)
Napelemes
(27)
Tölthető
(1)
Szíj színe
Ezüst
(298)
Fekete
(234)
Arany
(95)
Barna
(75)
Kék
(65)

A karóra kiválasztásakor a legnagyobb szerepet az alkalom játssza, amikor viselni szeretnéd. Egy sportórával szemben általában más követelményeket támasztunk, mint egy munkahelyre vagy alkalmi viselethez választott karóra esetén. Koncentrálj a karóra legfontosabb paramétereire, többek között az anyagára, és vizsgáld meg azt is, hogy milyen funkciókat vársz el az órától. Nézd meg, mi alapján válassz karórát, és mit kell figyelembe venned ahhoz, hogy a karóra jól és hosszú ideig szolgáljon téged.

Tovább

Karóra kiválasztása - hogyan és mi alapján válassz?

Mivel egy karóra tökéletes arra, hogy megmutassa a stílusodat, ugyanakkor jellegzetes kiegészítő is, a praktikus funkciók mellett esztétikai követelményeknek is meg kell felelnie. A karóra kiválasztásakor az óra típusára, rendeltetésére, valamint a felhasznált anyagok minőségére és sok egyéb jellemzőre is érdemes összpontosítani. Vegyük sorra, mely paraméterek játsszák a legfontosabb szerepet a kiválasztás folyamatában! 

Ki fogja viselni a karórát?

Először is tisztázni kell, hogy a karóra, amit keresel férfi, vagy gyermek számra lesz-e. Egyes karórák kialakítása és mérete egyaránt megfelel nőknek és férfiaknak. Ezeket a típusokat uniszex karóráknak nevezzük.

Melyik karóra a legjobb a számodra?

A karóra kiválasztásakor érdemes tisztában lenni azzal, hogy milyen típusra van szükséged. Gondold át, mit vársz az órádtól, és azt, hogy hol fogod viselni. A karórák többféle változatban kaphatók.

  • Analóg karóra - egy klasszikus típusú, mutatóval ellátott óra, amely mindennapi viseletre és ünnepi alkalmakra egyaránt alkalmas.
  • Digitális karóra - mindennapi használatra és sportoláshoz is alkalmas; általában több funkcióval rendelkezik, ugyanakkor nem illik ünnepi öltözékhez.
  • Kombinált karóra - a mutatóval mutatja az időt, de egy kis digitális kijelzővel is rendelkezik; ez a típus sem illik alkalmi öltözékhez.
  • Zsebóra - egy különleges, retro hangulatú óratípus, amelyet az urak viselnek, általában öltönyhöz.
  • Okosórák - okostelefonhoz csatlakoztatható eszköz, ez a típus rendelkezik a legtöbb és legváltozatosabb funkcióval, továbbá kiválóan alkalmas sportolásra.

Festina órák
Analóg karóra

Casio órák
Digitális karóra

okosórák
Okosóra

Elegáns, sportos vagy luxus karóra? Válassz aszerint, hogy hol fogod viselni az órát

A karóra kiválasztásakor először is tisztázni kell, hogy milyen típusra van szükséged. Gondold át, mi a számodra a legfontosabb egy karóra esetében, és azt is vedd számításba, hogy hol és mikor fogod viselni. A karórák többféle változatban kaphatók.

  • Mindennapi viselethez használt karórák - legyenek kényelmesek és tartósak, hogy károsodás nélkül kibírják mindazt, amit a nap folyamán teszel; a mindennapi használatra szánt karóóra esetében értékelni fogod a vízállóságot, és további, praktikus funkciókat is.
  • Elegáns és stílusos karóra - ízlésesen kiemeli az öltözékedet; ezeknél a karóráknál nem lényeges a sokféle, praktikus funkció, a design a legfontosabb!
  • Sportórák - ez a karóra legyen a lehető legkényelmesebbek, hogy ne korlátozzon sportolás közben; a sporthoz használt karórák általában különleges funkciókat kínálnak, gyártó tekintetében a kedvenc sportszereid márkájához is nyúlhatsz! 

Milyen egyéb paramétereket érdemes figyelembe venni, amikor a karóra kiválasztására kerül a sor?

A választás során a design mindenképpen az egyik legfontosabb tényező, de ha azt szeretnéd, hogy a karóra jó szolgálatot tegyen, legyen megbízható és tartós, akkor az anyagára, a szerkezetére, a funkcióira és a vízállóságára is érdemes odafigyelni.

A karóra rendelkezzen tartós óraüveggel

Az üveg, amely a számlapot védi, az óra leginkább igénybe vett része. Az órákhoz leggyakrabban ásványi üveget használnak, amely kiváló ár-érték arányt kínál. Ennél tartósabb a zafír vagy Hardlex edzett üveg. Kevésbé tartós az akril és a műanyag óraüveg, ugyanakkor fontos előnyük más típusokkal szemben az alacsony ár.

A tok azért is fontos, mert védi a karóra óraszerkezetét

Az óratok az a rész, amelyben az óramű található. Rendkívül ellenállónak kell lennie a kopással és a mechanikai sérülésekkel szemben. A rozsdamentes acél óratokok tekinthetők szabványnak, és általában megfelelnek ennek a követelménynek. Ellenállóbb anyag a titán, a platina, az aranyozott acél vagy a tömörített arany. A műanyag, sárgaréz vagy szilikon tokkal készült órákat inkább alkalmi viseletként használjuk, mivel nem bírják a nagy igénybevételt.

A legjobb minőségű órák a Swiss Made feliratot kapják, ezeket svájci óráknak is nevezik.

Az óraszíj anyaga határozza meg, hogy mennyire kényelmes az adott karóra viselése

A szíj gyakran alul értékelt része az órának. Különösen a mindennapi viseletre szánt karórák esetén lényeges, hogy kényelmes szíjjal rendelkezzenek. Milyen típusú szíjak kaphatók a leggyakrabban?

  • A bőr a legkényelmesebb anyag, remek választás a mindennap hordott karórák esetén.
  • Az acél rendkívül tartós anyag; hátránya a nagyobb súly, választhatsz rozsdamentes acél, aranyozott acél és PVD bevonatú acél közül.
  • A műanyag óraszíjak könnyűek és nem okoznak allergiás reakciókat, így ideálisak sportoláshoz.
  • A gumi egy könnyű, vízálló anyag; a gumiból készült óraszíjak sportolásra és mindennapi viseletre is alkalmasak.
  • A szilikon ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a gumi óraszíj, csak az anyagot más módon állítják elő.
  • A titán az ékszerekhez használt legtartósabb anyag titán, a titánból készült órák könnyűek és antiallergén tulajdonsággal bírnak. 
  • A textil szíjak nagyon kényelmesek és könnyűek, de gyorsabban koszolódnak és hamarabb elhasználódnak.

Milyen óraművel működik a karóra?

Leggyakrabban az ún. kvarc óraművel találkozunk, amely viszonylag nagy pontosságot és hosszú üzemidőt biztosít. A digitális órák digitális szerkezettel működnek, a kézi és automata felhúzású, mechanikus szerkezetek pedig újra divatba jönnek. Egyes órák nem használnak hagyományos akkumulátort, hanem az óra számlapja alá épített napelemekkel tölthetők.

i

Az elmúlt évek nagy slágere a napelemes karóra és az automata karóra, ez utóbbi a kéz egyszerű mozgásával töltődik.

A karórák többféleképpen is megjeleníthetik az időt

A klasszikus, divatos és alkalmi karórák túlnyomórészt hagyományos, analóg (vagy mutatós) időmegjelenítést kínálnak. A sportóráknál a digitális kijelzők dominálnak. Kompromisszumos megoldás lehet a kombinált időkijelzővel ellátott karóra. A matematika és a technológiai kütyük szerelmeseinek tetszeni fog a bináris karóra, amely világító LED-ek segítségével mutatja az időt.

Számos karóra kínál többféle funkciót

Manapság a karórák számos praktikus funkcióval rendelkezhetnek. A legtöbb funkció a sportórákban található, de a divatóráknál sem számítanak ritkaságnak. Külön fejezetet képeznek az okosórák, amelyek vezeték nélkül kapcsolódhatnak a mobiltelefonhoz. A karórák esetén a következő jellemzőkkel találkozhatunk a leggyakrabban:

  • A dátum és a hét napja: az aktuális dátumot számmal, a nap nevét pedig idegen nyelvű rövidítéssel mutatja.
  • Teljes egészében automatikus naptár: több évtizedre előre be van programozva, általában a digitális és kombinált órákban találkozhatsz ezzel a funkcióval.
  • Tachométer: a sebességet stopperrel (kronográffal) kombinálva méri.
  • Világóra: a világ különböző időzónáinak idejét jeleníti meg.
  • Barométer: egy érzékelő segítségével méri a barometrikus nyomást.
  • Világító részek: lehetővé teszik, hogy a karóra még szürkületben vagy sötétben is jól leolvashatóan mutassa az időt.
  • Rádióvezérlés: a karórák rádiójel alapján állítják be a pontos időt.
  • Háttérvilágítás: biztosítja, hogy a kijelző automatikusan világítson; ez a funkció leginkább a digitális órákban található meg.

A vízálló karórák rendkívül praktikusak

A "vízálló" címkével ellátott órák csak nedvességállóak (fokozott páratartalom a szobában, nagyon enyhe eső) és porállóak. Nem érintkezhetnek közvetlenül vízzel. A vízálló óra mindig tartalmaz információt a vízoszlopról méterben, illetve a nyomásról atmoszférában (ATM) vagy bárban (BAR), ami megmutatja, hogy a vízzel való érintkezésnek ténylegesen mennyire képes ellenállni. A következő táblázat további információkkal szolgál:

Jelzés Vízállóság  Csobogó víz, heves eső Zuhanyzás, kézmosás Úszás, búvárkodás légzőkészülék nélkül Mélytengeri búvárkodás
Vízálló 0 m
3 ATM/3 BAR 30 m
5 ATM/5 BAR 50 m
10 ATM/10 BAR 100 m
20 ATM/20 BAR 200 m
30 ATM/30 BAR 300 m
50 ATM/50 BAR 500 m
100 ATM/100 BAR 1000 m
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
CASIO MDV-107-1A1VEF Szállításra kész 5 db
Férfi karóra - analóg, Quartz óramű, számlap átmérője 44,2 mm, vízállóság 200 m (20 ATM) , ásványi üveg
37 990 Ft

2.
Casio EF 539D-1A Szállításra kész 1 db
Férfi karóra - Quartz szerkezet, számlap átmérője: 49 mm, 100 m (10 ATM) vízállóság,
55 890 Ft

3.
CASIO EDIFICE EFV-C110D-1A3VEF Szállításra kész 3 db
Férfi karóra - kombinált, Quartz óramű, számlap átmérője 46,9 mm, vízállóság 100 m (10 ATM), ásványi üveg
48 690 Ft

Még több
998 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,7
CASIO MDV-107-1A1VEF
Férfi karóra - analóg, Quartz óramű, számlap átmérője 44,2 mm, vízállóság 200 m (20 ATM) , ásványi üveg
37 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO22356
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Casio EF 539D-1A
Férfi karóra - Quartz szerkezet, számlap átmérője: 49 mm, 100 m (10 ATM) vízállóság,
Szuper ár
55 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: KHO2210
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,7
CASIO EDIFICE ECB-900DB-1AER
Férfi karóra - kombinált, Quartz óramű, számlap átmérője 48 mm, vízállóság 100 m (10 ATM), ásványi üveg
75 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FGHmisc2416
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
HUGO BOSS Admiral 1513904
Férfi karóra - analóg, Quartz óramű, számlap átmérője 46 mm, vízállóság 100 m (10 ATM), ásványi üveg
114 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: KHO22409
CASIO W 800-1 - Férfi karóra
Típusok
4,7 20×
CASIO W 800-1
Férfi karóra - Quartz óramű, számlap átmérője 36,8 mm, vízállóság 100 m (10 ATM),
14 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO2281
4,8 42×
CASIO AE-1A 1200WHD
Férfi karóra - Quartz óramű, számlap átmérője 42,1 mm, vízállóság 100 m (10 ATM),
20 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO7642
4,5 12×
CASIO A-168A-1
Karóra - quartz óraszerkezet, vízállóság vízálló, szíj anyaga acél
Szuper ár
16 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO5136
Gyermekóra Q&Q VR41J008 - Gyerekóra
Típusok
5,0 16×
Gyermekóra Q&Q VR41J008
Gyerekóra - gyerek, quartz óraszerkezet, szíj színe kék, szíj anyaga szilikon, vízállóság 100 m (10 atm), műanyag óralap
9 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO10379
EXCELLANC óra ajándék szett 1900267-003
Óra ajándékcsomag - női, tok színe: rózsaarany, külön is hordhatók és együtt is kombinálhatók
24 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO22492
FESTINA The Originals DIVER (20atm) 20664/3
Férfi karóra - analóg, Quartz óramű, számlap átmérője 40 mm, vízállóság 200 m (20 ATM) , zafír üveg
63 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO22386
Q+Q Ladies V34A-004VY
Női karóra - analóg, óraszerkezet: quartz, óraüveg anyaga: akril, óralap átmérője: 36 mm, vízállóság: 100 m (10 atm)
9 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO22598
Q+Q Mens V07A-010VY - Férfi karóra
Típusok
Q+Q Mens V07A-010VY
Férfi karóra - analóg, Quartz óramű, számlap átmérője 33 mm, vízállóság 100 m (10 ATM), akril üveg
10 090 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO22629
5,0
CASIO G-SHOCK GBA-900-1AER
Férfi karóra - kombinált, Quartz óramű, számlap átmérője 49 mm, vízállóság 200 m (20 ATM) , ásványi üveg
47 490 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZLhod6863
5,0
CASIO EDIFICE EFV-C110D-1A3VEF
Férfi karóra - kombinált, Quartz óramű, számlap átmérője 46,9 mm, vízállóság 100 m (10 ATM), ásványi üveg
48 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO22527
5,0 13×
CASIO AE-1500WH-8BVEF
Férfi karóra - digitális, Quartz óramű, számlap átmérője 51,2 mm, vízállóság 100 m (10 ATM), műanyag üveg
16 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO22345
4,0
CASIO EDIFICE EFV-600D-2AVUEF
Férfi karóra - analóg, Quartz óramű, számlap átmérője 43 mm, vízállóság 100 m (10 ATM), ásványi üveg
44 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO17738
5,0
CASIO EDIFICE ECB-950MP-1AEF
Férfi karóra - kombinált, napelemes óramű, számlap átmérője 48 mm, vízállóság 100 m (10 ATM), ásványi üveg
81 190 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO22525
5,0
CASIO G-SHOCK GA-B2100-1AER
Férfi karóra - kombinált, Quartz óramű, számlap átmérője 45 mm, vízállóság 200 m (20 ATM) , ásványi üveg
56 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO22353
4,9 11×
CASIO AE-1500WH-1AVEF
Férfi karóra - digitális, Quartz óramű, számlap átmérője 51 mm, vízállóság 100 m (10 ATM), műanyag üveg
16 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO22343
4,7
Casio GA-2100-1A1ER
Férfi karóra - Quartz óramű, számlap átmérője 45,4 mm, vízállóság 200 m (20 ATM) ,
37 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO15923
5,0
CASIO G-SHOCK GA-2100SKE-7AER
Férfi karóra - kombinált, Quartz óramű, számlap átmérője 45 mm, vízállóság 200 m (20 ATM) , ásványi üveg
37 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO22377
5,0
CASIO MWA-100HD-1AVEF
Férfi karóra - analóg, Quartz óramű, számlap átmérője 50,6 mm, vízállóság 100 m (10 ATM), műanyag üveg
21 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO18820
4,6 13×
CASIO LCW M100DSE-2A
Férfi karóra - napelemes óramű, számlap átmérője 40 mm, vízállóság 50 m (5 ATM) ,
80 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: KHO5187
5,0
REGENT P-714
Zsebóra - analóg, óramű: mechanikus, számlap átmérője: 50 mm, óraüveg anyaga: plexi
49 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: KHO22506

Karórák

Valentin-napi ajándék ötletek nőknek A Valentin-nap, a szerelmesek ünnepe kihívást jelent a férfiak számára, sokan gondolkodnak ilyenkor azon, hogy mit adjanak a kedvesüknek. Sokak számára ez egy komoly feladat, és már hónapokkal előre azt kutatják, hogy milyen Valentin-napi ajándék lenne az igazi. Pedig...
A minőségi ékszerek és a dizájner órák remek ajándékok, amelyekkel idén karácsonykor megmutathatod szeretteidnek, hogy igazán fontosak neked. Karácsonyi ajándék ötletek széles választéka áll rendelkezésedre, így nem lesz nehéz a választás, akár férfi, akár hölgy számára...
Vízálló órát keresel, amely úszás vagy búvárkodás közben a társad lesz? Tanuld meg, hogyan válassz olyan vízálló férfi vagy női órát, amely nem csak néhány csepp esőt él túl, hanem vízi sportokra is alkalmas. Milyen vízállósági szintre van szükséged a sportórához, és...
GarminMultifunkcionális Garmin vívoactive 3 sport karóra A Garmin sok éves tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik a sport karórák piacán. A vívoactive 3 sport karóra ár/érték arányával kiemelkedik a versenytársak közül. Kíváncsi vagy mikor jelenik meg a piacon, mennyibe fog kerülni és miben különbözik a régebbi Garmin...
További cikkek

Karórák

A karóra a pontos idő, a nap, hónap és rövidebb idők kijelzésére szolgál, ugyanakkor divatkiegészítő is. Karórákat hétköznap és különleges alkalmakkor is viselünk. Nálunk nem csak olcsóbb karórákat találsz, de luxus órákat is, amelyek minden igényesebb vásárlónak megfelelőek, akik első osztályú minőséget és kifinomult dizájnt keresnek. Válassz egyet a Casio, vagy a Samsung kínálatából, egy Fitbit fitneszkarkötőt,  vagy egy Festina, Guess, Diesel Klein karórát.

Óraház

A karóra kiválasztásakor fontos az anyag, amely sokat elárul az élettartamról. Az olcsóbb karórák közé soroljuk a műanyag órákat, amelyek azonban idővel elvesztik vonzó megjelenésüket. A gyengébb minőségű karórák közé soroljuk a szilikonházasakat is. A mai minőségi szabvány a rozsdamentes acél óratok, amelynek nagy szilárdsága és kémiai ellenállása van. Hasonlóképpen mechanikailag ellenálló és kis súlyú a titán karóra. Az aranyórák nagyon keresettek és a luxus darabok közé soroljuk a platina karórákat. Az aranyórákhoz képest a platinából készült karórák keményebbek és mattabbak.

Óraüveg és óramű

Találkozhatunk műanyag óraüvegekkel is, de a legelterjedtebbek az ásványi üvegek. Tartósabbak a műanyagnál, de hétköznapi viselés során is megsérülhetnek. Nagyobb karcállóságú a zafír üveg, amelyet sokkal nehezebb megkarcolni viselés közben. Az óraművek között klasszikusnak számít a mechanikus óraszerkezet, ami lehet felhúzhatós vagy mechanikus kivitelű is. Vannak kvarc óraművek is, amelyeket egy elektromos modul vezérel. Ez a változat megtalálható a számlapos és a digitális óráknál is. A kvarcórák nem olyan bonyolultak és nem igényelnek olyan nagy számú mechanikus alkatrészt, ami megbízhatóvá és pontossá teszik őket. 

A karórák típusai

Kaphatóak karórák és zsebórák is. Karórából választhatunk férfi vagy női, de uniszex kivitelt is, ami nem csak az egyik nemhez illik. A kiváló minőségű karórák közé soroljuk a svájci órákat. A sportkarórák nem csak az amatőrök, de a profi sportolók kedvelt kiegészítői is. A stopperóra vagy egy kronográf funkcióit kínálják. Manapság elterjedtek az okosórák, amelyek tulajdonképpen az okostelefonok kiterjesztései. Ezek a karórák megjelenítik az értesítéseket, segítségével kezelhető a zenelejátszás és a hívásfogadás/elutasítás is. Egyes modellek mérik a megtett távolságot és a pulzusszámot is! Egy másik fontos kritérium minden karóránál a vízállóság. Nálunk kiegészítőket is találhatsz az órákhoz. Órakazetták, tartó dobozok, felhúzók, zsebóra állványok és sportórákhoz való mellkaspántok közül válogathatsz.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó karórák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább karórák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb karórák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: karórák vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ