Akvizice ApF HU Shop roku

HUAWEI Fit

Termékkatalógus
HUAWEI Fit
Okosóra - 1,04" 208x208 kijelző, pulzusmérő, IP 68, akkumulátor üzemidő akár 30 nap, Android OS 4.2+ és iOS operációs rendszerekhez
Kód:  HU4700a1a Gyártó honlapja:

HUAWEI Fit

A Huawei bemutatja a Fit okosóráit, amelyek monochromatikus 1,04" kijelzővel rendelkeznek, amit ún. elektronikus papírnak is szoktak nevezni, ami annyit jelent, hogy a kijelző mindig olvasható, soha nem oltódik le. Ez a kijelzőtípus leginkább az e-book olvasóknál ismert. Hála ennek a technológiának, kiváló akkumulátor-üzemidőt sikerült elérnünk, ami aktív használat mellett egészen 6 nap, készenléti állapotban pedig akár 30 nap is lehet. A Huawei Fit lesz az Ön új személyi edzője!

 

Legfontosabb jellemzők

  • 1,04 "érintőképernyő (e-papír)
  • lLvehető szíj
  • Vízzáróság: 5 ATM (IP68)
  • Pulzusmérő
  • A napi tevékenységek és az alvás monitoringja
  • Smart értesítések
  • Corning Gorilla Glass 3
  • Az akkumulátor üzemideje akár 6 nap aktív használat során
  • iOS és az Android részére egyaránt

Tökéletes kontroll alatt

A Huawei Fit automatikusan felismeri, figyelemmel kíséri a tevékenységét, és ezt követően rögzíti a különféle adatokat, mint például: lépések és elégetett kalóriák száma, az alvás hossza és minősége stb., ráadásul folyamatosan felügyeli a pulzust és még számos más értéket is. Tartozik még hozzá egy valós idejű személyi edző funkció előre elkészített edzéstervekkel a félmaratonokhoz és a maratonokhoz. A Huawei Wear alkalmazás segítségével okostelefonnal is csatlakoztatható, így tökéletes rálátásunk nyílik majd a napi aktivitásunkra.

Nem hiányozhat az okostelefonunk értesítéseinek megjelenítése sem - bejövő hívások, érkezett SMS, illetve kedvenc alkalmazásaink értesítései. A rezgő jelzés pedig anélkül ébreszt fel bennünket, hogy másokat zavarnunk kéne.

Nem engedi, hogy tétlenül üljünk

A Huawei Fit ösztönözni fog a testmozgásra, ha erre magunktól nem lennénk képesek. Hatalmas előnye az 5 ATM vízállóság is, így nem csak sétához, futáshoz, biciklizéshez vagy fitneszhez használhatjuk, de még úszáshoz is.

A Huawei Fit váza acélból készült, a kijelzőt pedig az okostelefonoknál jól ismert Corning Gorilla Glass 3 védi. A kényelmes szíjat bármikor lecserélhetjük (külön kell megvenni), ezáltal különféle alkalmakon is viselhetjük. A Huawei Fit többféle nagyságban és színváltozatban kapható.

Paraméterek

Max. akkumulátor üzemidő
720 óra (30 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
144 óra (6 nap) Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
720 óra (30 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
144 óra (6 nap) Kész!
Megjegyzés:
» Összes okosóra"
» További Huawei okosórák"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HUAWEI Fit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HUAWEI Fit . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HUAWEI Fit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HUAWEI Fit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HUAWEI Fit.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ