A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AlzaBoxy Q1

IMMAX SW1 fekete

Termékkatalógus
IMMAX SW1 fekete
4,0 18 értékelés
Okosóra - TFT 240x24 1.56" -os érintőképernyő, 533 MHz-es MTK6260A processzor, 128 MB, RAM-mal, 64 MB belső memória, akár 32 GB microSD, Micro SIM, kamera, Bluetooth, microUSB, IPX-1, 380mAh-ás akkumulátor, Csehországra lokalizálva
Kód:  IMM001 Termékszám:  SW1 Gyártó honlapja:

IMMAX SW1 fekete

 

A modern technológiák rajongóinak figyelmét hívjuk fel, az IMMAX márka ugyanis SW1 okosórával érkezik a technikai piacra. Nem csak tetszetős dizájnjával, hanem modern, belső technilógiájával is elragadtathatja Önt. Ha Ön számára a klasszikus percmutatós órák már feledésbe merültek és az óráktól valami újat várt, akkor ez a modell tökéletes választás lehet. Az alacsony ára bizonyíték arra, hogy a modern technológiák kiválasztásánál nem kell mélyen a zsebébe nyúlnia.

Legfontosabb jellemzők

  • Megfizethető intelligens karóra és vonzó design
  • 1,56"-os áttekinthető érintőképernyő megjeleníti a bejövő üzeneteket és e-maileket
  • Párosíthatja intelligens eszközét Bluetooth technológia segítségével más eszközökhöz
  • A Micro SIM-kártya behelyezésével akár mint egy telefon is funkcionálhat (2G frekvenciák)
  • Beépített kamerával
  • Lépésszámláló
  • Az óra tápellátását 380mAh akkumulátor biztosítja

Óra és telefon egyben

A Bluetooth technológiát használó berendezésekkel az óra tökéletesen kompatibilis. Így párosítható akár tablettal, számítógépekkel vagy mobiltelefonokkal, melyek Android és iOS operációs rendszert használnak. 1,56"-os kapacitív érintőképernyő segítségével könnyen olvashatóak SMS üzenetei és e-mailjei. Az óra segítségével akár telefonálhat is köszönhetően a beépített mikrofonnak és hangszórónak, amely továbbá lehetővé teszi Micro SIM-kártyá behelyezését is. Ez különösen örvendetes, ha autóvezetés közben szeretné használni a készüléket. 

Szabadidős tevékenységek és egészségmegőrzés

Szórakoztatásért a beépített zenelejátszó felel, amely kedvenc zenéjét mindig kéznél tartja. Az óra továbbá akár távirányítóként is használható kamerához, fényképezőgéphez és más okos berendezésekhez, amellyel különleges, egyedi pillanatokat szerente megörökíteni távolról. A mindennap megtett távolságot pedig a beépített lépésszámláló méri.

Ha Önt zavarja, hogy digitális számokkal jelenik meg a készüléken a pontos idő, akkor ezt szabadon megváltoztathatja klasszikus óramutatós beállításokra is. Az óra ezen felül kamerával is fel van szerelve, amellyel minden fontos pillanatot megörökíthet és azokat el is mentheti a készülékben levő MicroSD kártyára. A készülék élettartamát a 380mAh akkumulátor biztosítja, amely akár 180 órán keresztül is működőképes készenléti módban, 3 órát pedig aktív felhasználás közben.

 

Paraméterek

Max. akkumulátor üzemidő
180 óra (7,5 nap) Kész!
Tömeg
78 g Kész!
Tárhely kapacitása
0,06 GB Kész!

Kivitel és tartósság

Tömeg
78 g Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
180 óra (7,5 nap) Kész!
Tárhely kapacitása
0,06 GB Kész!
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: IMMAX SW1 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IMMAX SW1 černé. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si IMMAX SW1 čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte IMMAX SW1 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte IMMAX SW1 schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ