ApF HU ApF HU

Lotus L18224 / 1

Termékkatalógus
Lotus L18224 / 1
Női karóra vízálló 5 ATM
Kód:  KHO8162 Termékszám:  8590588617544 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lotus L18224 / 1

Díszítsd a stílusos karóra márka Lotus és az Impress ezzel az egyedülálló divatos kiegészítőként. Lotus Company a világ figyeli egy fontos játékos, és egy nagyon népszerű márka, így biztos lehet benne, hogy bármit keres egy órát a mindennapi viselet, vagy azok kiegészítéseként estélyi ruha, akkor mindig elégedett. Lotus L18224/1 se nabízejí jako ideální dárek pro ženy a dívky všech věkových kategorií. Öröm a szeretteit vagy magát. 

Órák Lotus ajánlatok

  • megbízható precíziós kvarc szerkezet
  • ellenálló ásványi üveg
  • kényelmes heveder
  • minőségű acél tok
  • stílusos design alkalmas minden helyzetben

Minőségi mindenhol nézel

Óradoboz készült kiváló minőségű acélból készült, amely kiemelkedik a keménység, amely biztosítja ellenáll a mechanikai sérülésektől. Emellett megtartja elkendőz élettartama. Kerek tárcsa díszített csillogó kövekkel borított edzett ásványi üveg ellenáll a karcolásoknak és kisebb balesetek. Bőrszíj könnyen alkalmazkodik viszont nagyon barátságos, és nem zavarja meg annyira az egész napos viselet. 

Analogové hodinky pohání spolehlivý bateriový strojek Quartz a výrobcem udávaná vodotěsnost dosahuje hodnoty 5 ATM. Adj magadnak vagy valaki közel szép ajándék formájában órák Lotus L18224 / 1, amely előírja, hogy a nők, akik szeretik az eredeti és kiváló minőségű divat kiegészítők.

Paraméterek

Vízállóság
50 m (5 ATM) Kész!
Alkalmas
Felnőtt Kész!
Típus
Női Kész!

Rendeltetés

Alkalmas
Felnőtt Kész!

Rendeltetés

Típus
Női Kész!

Vízállóság és tartósság

Vízállóság
50 m (5 ATM) Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lotus L18224 / 1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LOTUS L18224/1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lotus L18224 / 1.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ