AlzaBoxy Q1 MPLA321484

Matrix PowerWatch Early Birds

Termékkatalógus
Matrix PowerWatch Early Birds
Okosóra - lépésszámláló, kalóriaszámláló, kapcsolódás: Bluetooth, értesítés a mobilról, vízállóság: 200 m (20 ATM), Android és iOS kompatibilis, szíj anyaga: szilikon, tok anyaga: alumínium
Kód:  DDV2009 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Matrix PowerWatch Early Birds

Ha egy stabil és ellenálló okosórát keres, amely repülőgép- alumíniumból készült, ami képes vezeték nélkül szinkronizálni okostelefonokkal, automatikusan alkalmazkodik az aktuális időzónához, és amit különböző típusú számlapokkal kínálnak, akkor jó helyen jár! Ezeken kívül még több hasznos funkciója is van a Matrix PowerWatch Early Birds okosórának. Az óra figyelemmel kíséri az ön napi tevékenységét, és éjszaka alvás közben is figyeli az életfunkciókat. Az úszók és a vízisportot kedvelők bizonyára nagyra értékelik majd, hogy vízálló, a 20 ATM szabvány szerint. Legnagyobb előnye viszont, hogy nem szükséges tölteni, sem pedig akkumulátort használni. Egyedülálló technológiájának köszönhetően a testhőmérsékletből táplálkozik.

Legfontosabb jellemzői

  • Testhőmérséklettel meghajtott okosóra
  • Akkumulátor és töltés nélkül
  • Az óratest anyaga repülőgép alumínium, tartós szilikon óraszíj
  • Méri az elégetett kalóriákat, nyomon követi napi tevékenységét és alvás közben is figyeli önt
  • több típusú fekete-fehér, háttérmegvilágításos óralap 
  • Rezgéssel jelzi, ha egy szinkronizált telefonhoz kapcsolódik
  • Ellenálló és vízálló (200 m)
  • Kompatibilis  Android és iOS rendszerekkel

Elég hosszú az ön számára a végtelen akkumulátor-élettartam? 

A PowerWatch-t az ön testhőmérséklete működteti, így nem kell aggódnia a töltése miatt. Ha nem használja, akkor az adatok automatikusan elraktározódnak a memóriába, és az óra alvó módra vált. Ha ismét felcsatolja, az óra visszaáll a normál üzemmódra. Az egyedülálló termoelektromos  technológiának köszönhetően- a NASA  is használja- nem csak pontosan láthatja, hogy mennyi villamos energia termelődik, hanem egészen pontosan lemérheti az elégetett kalóriákat is.

Válassza ki egyéni megjelenítéseit

A jól látható monokróm kijelzőn a pontos időn kívül látható még az elégetett kalóriákról szóló információ, a lépésszámláló és az alvás minőségét jelző információ. Egy gombnyomással átkapcsolhat a mikro-alkalmazások menübe, ilyen például az időzítő vagy a stopper. A kijelző megjelenítése a testreszabható beállításoknak megfelelően és az aktuális hangulat szerint alakítható. Az eszközére, ami Android és iOS alatt is fut, ingyenesen letölthet különböző alkalmazásokat, amelyek segítik a napi tevékenység részletes áttekintését , amit megoszthat a barátaival is.

 

Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Úszás Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Számlap alakja
Kerek Kész!
Kijelző mérete
1,2" Kész!
Tok anyaga
Alumínium Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!

Kijelző

Számlap alakja
Kerek Kész!
Kijelző mérete
1,2" Kész!

Kivitel és tartósság

Tok anyaga
Alumínium Kész!
Tok színe
Fekete Kész!
Tömeg
70 g Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Úszás Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Kalóriaszámítás Kész!
Smart funkciók
Stopper Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Matrix PowerWatch Early Birds Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Matrix PowerWatch Early Birds. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Matrix PowerWatch Early Birds. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Matrix Powerwatch Early Birds. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Matrix Powerwatch Early Birds.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ