A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál ApF HU

MORELLATO AER22

Termékkatalógus
MORELLATO AER22
Fülbevaló - női fülbevaló, mérete: 3,47 cm, berakás: kristályok és igazgyöngy, anyaga: orvosi fém
Kód:  SP4195 Termékszám:  8033288706106

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MORELLATO AER22

A Morellato AER22 fülbevaló egy gyönyörű és modern ékszer, némi romantikus hangulattal. A Morellato márkájú ékszerek különleges kivitelezésükkel és precíz kidolgozásukkal tűnnek ki a többi közül. A fülbevaló elegáns megjelenését hangsúlyozza a finom gyöngy, és az áttetsző, csillogó kristály díszítés. A fülbevaló,semleges megjelenésének köszönhetően könnyen párosítható más kiegészítőkkel, vagy ruhadarabokkal. Kiváló választás lehet társasági összejövetelek alkalmával is.

A fülbevaló fényes felületi kezeléssel ellátott sebészeti acélból készült. A svéd acélnak is nevezett acél nagyon tartós és nagy keménységű. Biztos lehet tehát benne, hogy károsodás nélkül kibírja még a nagyobb igénybevételt is, amire az ezüst vagy arany ékszer nem képes.   

A fülbevaló elegáns stílusa nagyszerűen illik az üde, fiatal lányok fülébe, de remekül egészíti ki az egyszerű és kifinomult szépséget kedvelő hölgyek megjelenését is. Válaszd az egyszerű eleganciát, amely nem rejti el természetes szépséged!

 

Paraméterek

Alkalmas
Felnőtt Kész!
Típus
Női Kész!
Ékszer típusa
Fülbevaló Kész!
Kirakás
Kristályok, Igazgyöngy Kész!
Méret
3,47 cm (34,7 mm) Kész!

Rendeltetés

Alkalmas
Felnőtt Kész!

Rendeltetés

Típus
Női Kész!

Ékszer típus

Ékszer típusa
Fülbevaló Kész!

Kirakás, kövek

Kirakás
Kristályok, Igazgyöngy Kész!

Méret

Méret
3,47 cm (34,7 mm) Kész!

Anyag

Anyag
Orvosi fém Kész!
Felületkezelés
Fényes Kész!

Rögzítés fajtája

Fülbevaló bekapcsolásának módja
Stekker Kész!
Több paraméter

A Morellato ékszergyártó cég sebészeti acélból készült modern ékszerek gyártására specializálódott. A céget 1930-ban alapította Olaszországban, pontosabban Bologna városában Giulio Morellato. A Morellato címkét viselő ékszerek a legkiválóbb anyagokból készülnek, és nemcsak a precíz kivitelezés, hanem a rendkívül innovatív design is megkülönbözteti őket a többi hasonló kategóriában található terméktől. A termékeiket gyakran kiváló minőségű cirkóniumokkal egészítik ki, amelyek fokozzák a csillogást és a finomságot. A vásárlóknak női és férfi ékszerek széles választékát kínálják, amelyeket eredeti dobozokban szállítanak. Az ékszerkollekció mellett a Morellato órákat és egyéb divatos kiegészítőket, például tollakat, kulcstartókat és pénztárcákat is piacra dobott.

Megjegyzés:

Alza.cz is registered at the Assay Office.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MORELLATO AER22 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MORELLATO Gioia SAER22. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MORELLATO AER22.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ