A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

MORELLATO CZ170

Termékkatalógus
MORELLATO CZ170
4,5 9 értékelés
Karkötő - női karkötő, mérete: 20 cm, fényes felületi kezelést kapott, berakás: kristályok, anyaga: orvosi fém és kristály
20 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SP1167 Termékszám:  8033288587330
MORELLATO CZ170 20 990 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

MORELLATO CZ170

Lássuk be, a hölgyek szeretik az ékszereket és a csecsebecséket. A rozsdamentes acélból készült Bracelet Morellato CZ170 remek választás, ha ajándékozni szeretne, mivel tökéletesen illik minden nő csuklójára. Az anyaga - a méltán híres svéd acél - a karkötő tartásáért és keménységéért felelős. Kétség sem férhet ahhoz, hogy sokkal strapabíróbb ez az anyag, mint bármely másik aranyból vagy ezüstből készült karperec. 

Az ékszer alapvetően egy láncból és három függő részből áll: ez két gyűrűt és egy négylevelű lóherét jelent, melyek a gyöngédség és boldogság szimbólumai. Mindemellett a karkötőn található kövek szolgáltatják az eleganciát.  A termék teljes hossza 20 cm és az eredeti Morellato dobozban kapható.

 

Paraméterek

Összehasonlít
Alkalmas
Felnőtt Kész!
Típus
Női Kész!
Ékszer típusa
Karkötő Kész!
Kirakás
Kristályok Kész!
Méret
20 cm (200 mm) Kész!

Rendeltetés

Alkalmas
Felnőtt Kész!

Rendeltetés

Típus
Női Kész!

Ékszer típus

Ékszer típusa
Karkötő Kész!

Kirakás, kövek

Kirakás
Kristályok Kész!

Méret

Méret
20 cm (200 mm) Kész!

Anyag

Anyag
Orvosi fém, Kristály Kész!
Felületkezelés
Fényes Kész!
Több paraméter

A Morellato ékszergyártó cég sebészeti acélból készült modern ékszerek gyártására specializálódott. A céget 1930-ban alapította Olaszországban, pontosabban Bologna városában Giulio Morellato. A Morellato címkét viselő ékszerek a legkiválóbb anyagokból készülnek, és nemcsak a precíz kivitelezés, hanem a rendkívül innovatív design is megkülönbözteti őket a többi hasonló kategóriában található terméktől. A termékeiket gyakran kiváló minőségű cirkóniumokkal egészítik ki, amelyek fokozzák a csillogást és a finomságot. A vásárlóknak női és férfi ékszerek széles választékát kínálják, amelyeket eredeti dobozokban szállítanak. Az ékszerkollekció mellett a Morellato órákat és egyéb divatos kiegészítőket, például tollakat, kulcstartókat és pénztárcákat is piacra dobott.

Megjegyzés:

Alza.cz is registered at the Assay Office.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MORELLATO CZ170 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MORELLATO Drops SCZ170. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MORELLATO Drops SCZ170.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ