Morellato R0153121501

Termékkatalógus
Morellato R0153121501
Női karóra vízálló 3 ATM
Kód:  KHO7846 Termékszám:  8033288662273

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Morellato R0153121501

Perfect órák nem pusztán mutatója idő, hanem felfedi sokat a tulajdonos. És minél több ez igaz a nők, akik meg kell nézni, különösen félénk. És nekik be egy új gyűjtemény a divatos női karórák luxusmárka Morellato. 

Legfontosabb jellemzők

  • ásványi üveg
  • Case és szíj kiváló minőségű acélból készült, arany PVD
  • karcsú kialakítás
  • Friss és modern megjelenés
  • Luneta ültetett kristályok

Ezek olyan egyedi

Kápráztassa el ruhát, és adjunk hozzá stílus és elegancia. Női Morellato órák rozsdamentes acélból részleges PVD rózsaszín arany. Az óra fel van szerelve egy igen ellenálló acél szíj tömör zárható csattal és zár nyitását. Védelem a tárcsával szilárd ásványi üveg. Nézni megjelenés igazán tökéletes, a keret ültetett a kerületük mentén átlátszó kristályok. Vízhatlanná értékelt szabvány szerinti 3 ATM megbízható védelmet nyújt a kifröccsenő víz vagy eső. Órák szállítják egy elegáns dobozban Morellato.

Paraméterek

Vízállóság
30 m (3 ATM) Kész!
Alkalmas
Felnőtt Kész!
Típus
Női Kész!

Rendeltetés

Alkalmas
Felnőtt Kész!

Rendeltetés

Típus
Női Kész!

Vízállóság és tartósság

Vízállóság
30 m (3 ATM) Kész!

A Morellato ékszergyártó cég sebészeti acélból készült modern ékszerek gyártására specializálódott. A céget 1930-ban alapította Olaszországban, pontosabban Bologna városában Giulio Morellato. A Morellato címkét viselő ékszerek a legkiválóbb anyagokból készülnek, és nemcsak a precíz kivitelezés, hanem a rendkívül innovatív design is megkülönbözteti őket a többi hasonló kategóriában található terméktől. A termékeiket gyakran kiváló minőségű cirkóniumokkal egészítik ki, amelyek fokozzák a csillogást és a finomságot. A vásárlóknak női és férfi ékszerek széles választékát kínálják, amelyeket eredeti dobozokban szállítanak. Az ékszerkollekció mellett a Morellato órákat és egyéb divatos kiegészítőket, például tollakat, kulcstartókat és pénztárcákat is piacra dobott.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Morellato R0153121501 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MORELLATO R0153121501. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Morellato R0153121501.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ