Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Nokia Steel HR Black (40 mm)

Termékkatalógus
Nokia Steel HR Black (40 mm)
4,7 10 értékelés
Okosóra Vezeték nélküli monitor aktivitást (lépés, a távolság, elégetett kalóriát, alvás), az automatikus időzóna-váltási, vízálló 50 méter, Bluetooth 4.0, átmérő 40 mm tárcsa, kompatibilitás IOS / Android, az akkumulátor élettartama akár 25 napig
Kód:  NOKIAW3 Termékszám:  HWA03-40black-All-Inter Gyártó honlapja:

Nokia Steel HR Black (40 mm)

Haladunk a korral, így már az óráink sem csak időkijelzésre alkalmasak. Ha úgy gondolod, hogy szükséged van a stílusos és intelligens Nokia Steel HR Black okosórára, akkor egyetértünk veled. A készülék 24 óránként minden aktivitást automatikusan rögzít. Segítségével ellenőrizheted a pulzusszámodat, a fizikai erőnlétedet, az alvási ciklusodat és az elégetett kalóriákat. Kövesd nyomon a szívverésedet és a teljesítményedet akár a víz alatt is, az óra ugyanis 50 méterig vízálló. Akár az okostelefonodon is megnézheted a pulzusod alakulását, az általad megtett távolságot és az óra által küldött figyelmeztetéseket. A készülék akkumulátora akár 25 napos töltöttségi időt is képes biztosítani. A Steel HR okosóra 316 L nemesacélból készült és dupla üvegfelülettel lett ellátva. A sportos szilikon pánt hosszantartó kényelmet biztosít a sporttevékenységek során.

A Steel HR Black (40 mm) okosóra főbb jellemzői

  • Vezeték nélküli aktivitásmérés (pulzusszám, lépésszámláló, távolságmérés, kalória, alvási ciklus, úszás).
  • Akár 25 napos akkumulátor kapacitás
  • Vízisportokhoz is alkalmas - 50 méterig vízálló.
  • Pulzusszám-, teljesítmény- és okostelefonról érkező értesítések kijelzése
  • Smart Wake-Up ™ funkció

Kellemes ébredés a Smart Wake-Up ™ funkcióval

A Steel HR okosórák a számodra ideális időben ébresztenek fel. Állítsd be a kívánt ébresztési időt, az órád pedig finom rezgéssel ébreszt majd abban az időtartományban, amikor a legéberebben alszol.

Személyre szabott külső

A Steel HR alapvetően is tökéletesen néz ki, de bármikor megváltoztathatod a külsejét a cserélhető, széles választékban elérhető csuklópántoknak köszönhetően.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nokia Steel HR Black (40 mm)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nokia Steel HR Black (40mm). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nokia Steel HR Black (40mm). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nokia Black Steel HR (40 mm). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nokia Black Steel HR (40 mm).
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ