Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Nomad Horween bőrszíj Hagyományos ezüst

Termékkatalógus
Nomad Horween bőrszíj Hagyományos ezüst
4,4 3 értékelés
Szíj - Apple 42 mm-es órához,, kiváló minőségű bőr, ezüst színű fém csattal, hímzéssel
Kód:  NOMAD7s Termékszám:  ANM1A4RST00

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Nomad Horween bőrszíj Hagyományos ezüst Megszűnt

Nomad Horween bőrszíj Hagyományos ezüst

Annyira élvezi az Apple órája viselését, hogy el sem tudja képzelni a napját nélküle? Talán arra a következtetésre jutott, hogy az eredeti szíj, amellyel az Apple órákat szállítják túlságosan univerzális és közönséges. Miért ne válassza az elegancia és a minőség egyedülálló kombinációját, amelyet a Nomad Horveen bőr szíj kínál egy hagyományos ezüst színű fém csattal. A legújabb technológia és a klasszikus, elegáns formai kialakítás ötvözete.

Az Apple óra egyedülálló kiegészítője

  • A legújabb technológia és a klasszikus elegancia kombinációja
  • Kiváló minőségű alapanyagokból készült
  • Az Apple óra 42 mm-es változatához tervezték

Minőség és elegancia

Ennek a szíjnak az előállításához kiváló minőségű anyagokat használtak, nevezetesen a minőségi Horween bőrt és egy neves francia gyártótól származó tartós lenrostot. Ezüst színű rozsdamentes acél csattal rendelkezik, amely karcálló. A szíj belsejében egy homorú csatornát tartalmaz, amely biztosítja a megfelelő légáramlást a bőr és a szíj között. Ez a szíj változat a rozsdamentes acél csattal különösen alkalmas az Apple órák ezüst változatához.

Tudnia kell,

A szíjat az Apple 42 mm - es órához tervezték és alkalmas a 15 cm-től 21 cm-ig terjedő csukló mérethez. Nem ajánlott vízbe áztatni a szíjat, mert sötétebb színűvé válik és gyengül. A szíjat egy nedves ruhával lehet tisztítani, de biztosan ne merítse a vízbe.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nomad Horween bőrszíj Hagyományos ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nomad Horween Leather Strap Traditional Silver. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nomad Horween Leather Strap Traditional Silver.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ