A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál ApF HU

Otto Hutt tervezése 03 barna - sapka monogram

Termékkatalógus
Otto Hutt tervezése 03 barna - sapka monogram
Golyóstoll süllyesztett sárgarézből, és ezt követően során egy összetett folyamat, a teljes hosszon csiszolt, majd a bevont platina, és hat réteg a barna szín és lakk
Kód:  SEZP0106 Termékszám:  OHD03BPH2
Otto Hutt tervezése 03 barna - sapka monogram Megszűnt

Otto Hutt tervezése 03 barna - sapka monogram

Golyóstoll Otto Hutt egy sor 03 design ötvözi a hagyományos előnyeit a termékek a márka. Lenyűgözi nem csak a minőség, hanem egy exkluzív design. A test anyaga sárgaréz és borítják barna festék és lakk. A fedél készült ezüst 925/1000, van egy acélból készült klip, és egy érdekes minta, amely egy ismétlés a nevét Otto Hutt. Ezek a részek is díszített platina. Oneedi alkatrészek míg több vágtunk és polírozott. Tehát, ha keres luxus toll, márkás termékeket Otto Hutt biztosan nem szabadulhatunk a figyelmet. 

Legfontosabb jellemzők

  • Peak golyóstoll
  • exkluzív design
  • Anyaga ezüst 925/1000 és egyéb minőségi anyagoApproxól
  • Minden alkatrész a több földi és polírozott

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Otto Hutt Design 03 hnědé - víčko monogram. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Otto Hutt Design 03 hnedé - viečko monogram.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ