Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Pebble Core futóknak

Termékkatalógus
Pebble Core futóknak

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Pebble Core futóknak

Szereted miniatűr elektronika? Mint a sport, amikor zenét hallgat fejhallgatón keresztül, de fáradt Velem mindig hordozza a telefont? Friss hírek Pebble Core mérete kicsi kulcstartót lehet cserélni egy okostelefon vagy útközben, míg a sportolás. A szervezet ennek miniatűr eszköz rejt egy foglalat, amely egy SIM-kártya, 4 GB-os belső memória, lépésszámláló és egy fejhallgató-csatlakozó 3,5 mm. Így futás közben csendesen belemerül a kedvenc lejátszási lista Spotify.Van is támogatja a Bluetooth, Wi-Fi és GPS. Pebble Core rendszeresen mérjük a tevékenység a nap és az éjszaka, és gyárt különféle statisztikák. Meg lehet szinkronizálni fitness alkalmazások, mint RunKeeper, Under Armour Record, MapMyRun vagy Google Fit és a csatlakozás WiFi Core automatikusan frissíti az adatokat az utolsó edzést.A teljesen feltöltött akkumulátor fog működni akár kilenc óra.

legfontosabb jellemzői

  • hangvezérlés
  • Vezeték nélküli kapcsolat (Wi-Fi, Bluetooth, 3G)
  • Beépített GPS-érzékelő
  • 9 órás akkumulátor-élettartam
  • 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozóval
  • 4 GB-os belső memória
  • Szinkronizálás fitneszalkalamazásokkal

Paraméterek

Átlagos akkumulátor üzemidő
8,82 óra (0,37 nap) Kész!
Tárhely kapacitása
4 GB Kész!

Üzemidő és tárhely

Átlagos akkumulátor üzemidő
8,82 óra (0,37 nap) Kész!
Tárhely kapacitása
4 GB Kész!
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pebble Core futóknak Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pebble Core for runners. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pebble Core for runners. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pebble-Core für Läufer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pebble-Core für Läufer.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ