Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Pebble Steel Okosóra - fekete

Termékkatalógus
Pebble Steel Okosóra - fekete
Okosóra - Vezetéknélküli aktivitásmérés (lépésszámláló, távolságmérés, alvási ciklus-monitorozás), pulzusmérő, értesítés az SMS-ekről/bejövő hívásokról/e-mailekről, hangvezérlés. 5 méterig vízálló. Kompatibilitás: Android 4.0, iOS 6 és frissebb verziók. Akár 7 napos üzemidő.
Kód:  PEBL001m2 Termékszám:  PEBBLESTEELBK Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Pebble Steel Okosóra - fekete

A mai világban mindenki igényli, hogy állandóan "online" legyen, de a telefon folyamatos ide-oda hucolása és bámulása sokszor kellemetlen tud lenni, főleg a vacsora, vagy egyéb társas tevékenységek közben. A Pebble Steel kiküszöböli ezt a problémát, ellát ugyanis az összes információval, amire szükséged lehet, s ehhez csak annyit kell tenned, hogy a csuklódra pillantasz. Az okosóra több száz alkalmazása mellett pillanatok alatt ellenőrizheted az időjárást, a menetrendeket, a naptáradat, vagy utánanézetsz bármi másnak. Természetesen az időt is megtudhatod, sőt a rengeteg választható témának köszönhetően még az óra számlapját is a saját stílusodhoz igazítatod.

Legfőbb jellemzők

  • Az SMS-ek, bejövő hívások és egyéb értesítések teljes körű áttekintése 
  • Zenelejátszó vezérlés
  • 50 méterig vízálló
  • 7 napos akkumulátor-kapacítás egyetlen töltéssel
  • Kiváló olvashatóság még erős napsütésben is

Egyszerű vezérlés

A tartós akkumulátornak hála a Pebble Steel akár 7 napig bírja töltés nélkül. Mindig tudni fogod, mikor van itt az ideje a töltésnek, a kritikus szint elérésekor ugyanis az óra jelezni kezd. A töltést egy mágneses csatlakozóval ellátott USB kábel biztosítja, amit számítógépbe vagy akár egy hálózati töltőfejbe is bedughatsz. A Pebble Steel két könnyen elérhető vezérlőgombbal („fel, „le”) van ellátva. A főmenüt a „ Select” gomb megnyomásával érheted el, a háttérvilágítás bekapcsolásához pedig finoman érintsd meg a képernyőt vagy rázd meg a csuklódat.

Pebble App Store

Fedezd fel a több ezernyi applikációt és számlap témát, amelynek segítségével okosórádat teljesen a személyiségedre szabhatod. Csekkold a sporteredményeket, hallgass zenét vagy kapcsolj hangvezérlésre anélkül, hogy elővennéd az okostelefonodat. A népszerű alkalmazások, mint például a RunKeeper vagy a FreeCaddie, segítenek, hogy kedvenc tevékenységeid még nagyobb élvezetet nyújtsanak számodra.  

A Gravel támogatja a nyílt forráskódú közösségeket, hogy új alkalmazásokat fejlesszenek ki és új funkciókkal bővítsék a Pebble eszköztárát. Kedvenc zenés applikációidról - mint például az iTunes vagy a Spotify – még futás vagy biciklizés közben sem kell lemondanod.

Kompatibilitás

A Pebble Steel Bluetooth-on keresztül csatlakoztatható az Androidos és iOS rendszerrel futó eszközökhöz. A legeredményesebb együttműködés az iPhone 4S, 5, 5C, 5S vagy a még frissebb verziók, illetve az Android 4.0 és annak újabb változatai révén érhető el.

Paraméterek

Max. akkumulátor üzemidő
168 óra (7 nap) Kész!
Tömeg
56 g Kész!

Kivitel és tartósság

Tömeg
56 g Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
168 óra (7 nap) Kész!
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pebble Steel Okosóra - fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pebble Steel černé. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pebble Steel čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pebble Steel schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pebble Steel schwarz.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ