Shop roku 30 dnů na vrácení

Pebble Steel szálcsiszolt acél

Termékkatalógus
Pebble Steel szálcsiszolt acél
4,0 2 értékelés
Okosóra Vezeték nélküli monitor tevékenység (lépés, a távolság, alvás), pulzusmérő, értesítés SMS, hívások, e-mailek, a zene vezérlés, vízálló 5ATM támogatják Android 4.0, iOS 6 és magasabb állóképesség tölteni akár 7 napig
Kód:  PEBL001m1 Termékszám:  PEBBLESTEELSS Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Pebble Steel szálcsiszolt acél

Mindannyiunknak kell rendelkezésre állniuk, és csatlakozik a hálózathoz, de az állandó húzó és ellenőrizze a telefon például. A vacsora bosszantó. A Pebble Steel megtalál minden szükséges információt csak egy pillantás a csuklójára. A több száz alkalmazások, valamint gyorsan ellenőrizni az időjárás, menetrend, naptár és sok más hasznos dolog. És, persze, azt is jelzik az idő - egy több mint ezer elérhető tárcsázza, amely pontosan illik a stílusodhoz.

Legfontosabb jellemzők

  • A teljes körű áttekintése SMS, bejövő hívások és egyéb értesítések
  • Zenelejátszó vezérlés
  • Vízálló, 5 ATM
  • Hét nap üzemidő egyetlen töltéssel
  • Nagyon jó olvashatóságot, közvetlen napfényben is

Kellemesen fényvezérlő

Hála a hosszú akkumulátor-élettartam tart Pebble Steel legfeljebb hét napig díjmentesen. Értesíti, ha az akkumulátor csökken a kritikus szintet. Az óra akkor csak CONNECT a mágneses töltés kábelt egy USB csatlakozó, és készen áll, hogy szolgálja tovább. Pebble Steel két könnyen hozzáférhető kezelőgombok "fel" és "le", hogy navigálni a menüben. "Select" gombbal visszatérhet a főmenübe. Ahhoz, hogy a háttérvilágítás bekapcsolásához egyszerűen finoman megérinti a képernyőt vagy rázza meg a csuklóját.

Pebble App Store

Fedezze ezer alkalmazás és az új tárcsák és módosítsa a Pebble Steel kedvedre. Kövesse sporteredmények, zenét hallgatni, vagy hangos útmutatást, hogy ne érjen a smartphone. Népszerű alkalmazások, mint RunKeeper és FreeCaddie segít javítani a tapasztalata a kedvenc tevékenysége.

Kavics támogatja a nyílt forráskódú közösség alkalmazások fejlesztéséhez és az új darabok, amelyek adnak minden nap. Irányítsd a kedvenc zenei alkalmazások, mint az iTunes vagy a Spotify is kényelmes kocogás közben, vagy a kerékpározás.

kompatibilitás

Pebble Steel A Bluetooth technológia vezeték nélkül csatlakozhat bármely eszköz iOS vagy Android. Úgy működik a legjobban az iPhone 4S, 5, 5C, 5S és újabb, de természetesen is lehet Android 4.0 és újabb.

Paraméterek

Max. akkumulátor üzemidő
168 óra (7 nap) Kész!
Tömeg
56 g Kész!

Kivitel és tartósság

Tömeg
56 g Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
168 óra (7 nap) Kész!
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pebble Steel szálcsiszolt acél Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pebble Steel broušená ocel. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pebble Steel brúsená oceľ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pebble Steel gebürsteter Stahl. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pebble Steel gebürsteter Stahl.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ