Pierre Lannier 030K690

Termékkatalógus
Pierre Lannier 030K690
1,0 1 értékelés
Női karóra - analóg, óraszerkezet: quartz, óraüveg anyaga: ásványi, vízállóság: 30 m (3 atm)
Kód:  KHO8957 Termékszám:  3700346998951

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Pierre Lannier 030K690

Szerezd be ezt az elegáns és stílusos női karórát a Pierre Lannier márkától, ami egy híres francia, kiváló minőségű és stílusos karórákat gyártó cég. Az analóg számlap acél tokban található és ásványi üveg védi, amely ellenáll a karcolásoknak és egyéb mechanikai sérüléseknek, így biztosítva a maximális védelmet. A tok elegáns ezüst kivitelezésű, emellett pedig kényelmes bőrszíjjal rendelkezik, klasszikus csattal.

Legfontosabb jellemzői

  • Modern design
  • Vízállósága 3 ATM
  • Ásványi üveg védi a számlapot
  • Pontos Quartz óraszerkezet
  • A híres francia márkára jellemző kiváló minőség

Stílusos kivitelezés a mindennapi viselethez

Az áttekinthető számlapon a gyártó logója dominál, így tökéletesen illeszkedik az óra egész koncepciójába. Az időt óramutató és percmutató jelzi, az óra működéséről a Quartz óramű gondoskodik elemmel. Az óra 3 ATM-es vízállósággal rendelkezik - így nem kell aggódnod, ha séta közben esni kezd az eső, vagy kézmosáskor fröccsenő víz éri a karórát.

Ha a kinézeted minden részletét össze kell hangolnod, vagy szeretnéd lenyűgözni az embereket formális és informális alkalmakkor egyaránt, ez az óra a legjobb stílusos kiegészítő a célra.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pierre Lannier 030K690 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PIERRE LANNIER 030K690. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PIERRE LANNIER 030K690.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ