A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

ROYAL LONDON 21254-03 női karóra

Termékkatalógus
ROYAL LONDON 21254-03 női karóra
5 2 értékelés
Női karóra - vízállóság: 3 ATM-ig
Kód:  KHO7982 Termékszám:  21254-03

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ROYAL LONDON 21254-03 női karóra

A Condor Group Company Ltd. 1938-ban, észak Londonban alakult meg, és inenntől fogva elöntötték a világot prémium minőségű óráikkal. Megbízható, Citizen Miyota quartz óraszerkezetet használnak, így biztos lehetsz benne, hogy az órád sokáig a pontos időt fogja mutatni. Elegáns, mégis kicsit retro tervezésű ez az óra, amelynek minden részletére különös figyelmet fordítottak a kivitelezéskor. Mást különben sem tudnánk elképzelni a Royal London márkától. 

A Royal London 21254-03-as modellje kifejezetten a nőies, romantikus stílus kedvelőinek készült. Rozsdamentes nemesacélból készült, PVD bevonattal, a számlapot pedig edzett ásványi kristályüveg védi, ami különösen ellenálló az apró karcolásokkal szemben. Az óra szíja bőrből készült, így viselése kifejezetten kényelmes. A számlap megjelenése nem teljesen hagyományos, de minden részletét imádni fogod, hiszen a 12 órás formátum mellett 24 órás formátumban is leolvashatod róla az időt. A számlapot alapvetően gyönyörű tervezés és csillogó részletek jellemzik.

Az óra 3 ATM-ig vízálló, így nem kell aggódnod a fröccsenő víztől, de akár zuhanyozás vagy kézmosás közben is rajtad lehet. Az óra természetesen prémium minőségű anyagok felhasználásával készült, agy sokáig csodás kiegészítőd lesz. Eredeti tervezésűek, modern kinézetet kaptak, így biztos, hogy te is első látásra bele fogsz szeretni. Egy idő után nélkülözhetetlen kiegészítője lesz minden összeállításodnak, legyen szó iskoláról, munkáról, vagy akár különleges alkalmakról.

 

 

Paraméterek

Vízállóság
30 m (3 ATM) Kész!
Alkalmas
Felnőtt Kész!
Típus
Női Kész!
Szíj anyaga
Bőr Kész!

Rendeltetés

Alkalmas
Felnőtt Kész!

Rendeltetés

Típus
Női Kész!

Szíj

Szíj anyaga
Bőr Kész!

Vízállóság és tartósság

Vízállóság
30 m (3 ATM) Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ROYAL LONDON 21254-03 női karóra Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROYAL LONDON 21254-03. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ROYAL LONDON 21254-03.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ