AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

ROYAL LONDON 41350-03

Termékkatalógus
ROYAL LONDON 41350-03
Férfi karóra
Kód:  KHO9734 Termékszám:  5051496074575

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ROYAL LONDON 41350-03

A férfi Royal London 41350-03 karóra kiváló kidolgozású óra, amely bőrből készült szíjjal rendelkezik. A modern kialakítású tárcsa minden olyat tartalmaz, amelyet egy ilyen funkcionális órától elvárnak. A tok acélból készült és a tárcsa pedig szürke színű. Az óra kiváló minőségű kvarc szerkezettel van ellátva, amelyet az elem táplál. Nem hiányozhatnak a lumineszcens mutatók sem. A praktikus kialakítása, ennek az egyedi órának, alkalmassá teszi a gyakori viselethez. Alkalmas a mindennapi viseletre, valamint fontos üzleti tárgyalásokhoz vagy vacsora ünnepélyekhez. Az óra eleganciát és stílust sugároz.

Legfontosabb jellemzők

  • Sportos megjelenés
  • Vízállósága 5 ATM
  • Tartalmaz dátumkijelzőt és mutatja az időzónákat 
  • Kényelmes bőrből készült szíj
  • Lumineszcens mutatók

Sokoldalú tartozékok

Ez az óra minden alapvető funkcióval rendelkezik és ezen felül fel van szerelve dátumkijelzővel és mutatja az időzónákat. A gyártó által megadott vízállóság 5 ATM. Ennek köszönhetően nyugodtan használható akkor is, amikor a szabadban esik az eső, nyáron a víznél vagy bárhol, ahol a többi óra enélkül a funkció nélkül nem felelne meg. A szíj semleges barna színe remekül illik az összes tartozékhoz. Szerezze meg ezt az eredeti órát, amely nem csak praktikus, hanem szép is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ROYAL LONDON 41350-03 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Royal London 41350-03. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ROYAL LONDON 41350-03.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ