Shop roku Shop roku

Samsung Gear Sport Blue

Termékkatalógus
Samsung Gear Sport Blue
4,8 28 értékelés
Okosóra - 1,2" 360x360 Super AMOLED Gorilla Glass3, 1,0 GHz-es Dual Core processzor, 4 GB belső memória, 768 MB RAM, WiFi, Bluetooth 4.2, NFC, GPS / GLONASS, vezeték nélküli töltés, Li-ion 300 mAh, Tizen 3.0
Kód:  SAAW0013t Termékszám:  SM-R600NZBAXEZ Gyártó honlapja:

Samsung Gear Sport Blue

Élvezd az aktív életmódot

Élj aktívan, egészségesen, és érezd jól magadat! A Smart Gear okosóra ebben kiváló társad lesz. Segít edzés közben, részletesen nyilvántartja eredményeidet, és megkönnyíti az egészséges étrend összeállítását. A számos fitnesz funkció mellett megjelenése is kivételes. 




Időtálló megjelenés

Válaszd a teljes eleganciát kifinomult fekete színben, vagy kápráztasd el környezetedett a mélykék óra csodálatos színeivel.  A Samsung Gear Sport okosóra megjelenése tökéletes összhangban van fantasztikus funkcióival. Nem csak a kemény edzés során ideális, hanem ugyanakkor eredeti módon fejezheted ki egyedi stílusodat.




Edzz stílusosan

Tűnj ki a tömegből az edzőteremben és a buliban is. Az óraszíjak széles választékával a Samsung Gear Sport okosóra kinézetét ízlésednek megfelelően személyre szabhatod. Időtálló eleganciára és klasszikus bőr zíjra vágysz? Az eredeti Premium Nato kivitelt akarod kipróbálni? Vagy aktív életmódodat szeretnéd hangsúlyozni a Hybrid Sport szíjjal? A termékskála igen széles, csak rajtad múlik, hogy melyiket választod.

* A szíjak külön kaphatók




A legjobb az egészségre

Mindig az egészség az első. Tartsd magadat formában, és most nem csak a sportra gondolunk. A Gear Sport segít abban, hogy ellenőrizhesd a bevitt és az elégetett kalória mennyiségét. A szervezeted megfelelő működéséről fontos információkat tudhatsz meg, mindez a csuklódon lesz. Elég egy pillantást vetned az óra kijelzőjére, és máris láthatod, hogy az étrendeden kell-e alakítanod, vagy növelned kell az edzéseid intenzitását.





Az úszás sem akadály

Élvezd a sportot korlátok nélkül! A Gear Sport okosórának az sem jelent problémát, ha az esőben futsz. Gond nélkül elmehetsz vele akár úszni, vagy merülni is. Vízálló kivitele lehetővé teszi, hogy akár 50 méterre is lemerülj anélkül, hogy elveszne a fitnesz funkciók követése, vagy teljesítményes részletes statisztikája.

* a Gear Sport 50 méterig vízálló, megfelel az ISO 22810:2010 szabványnak. Búvárkodáshoz nem alkalmas, és ne tedd ki nagy víznyomásnak. Használata előtt a vizes kezedet töröld szárazra.

** Eképzelhető, hogy a Speedo oOn for Gear Sport nem mindenhol érhető el


Okos tippek megfelelő időben

A Samsung Gear Sport okosórára minden helyzetben számíthatsz. Okosan felismeri, hogy éppen mikor kell megfelelő edzési tippet adnia. Amikor a repülőn ülsz, akkor figyelmeztet, hogy nyújtózz ki. De azt is észleli, amikor éppen autót vezetsz, és hagyja, hogy az útra figyelj.


Csak egy érintés

A Gear Sport bővelkedik a praktikus funkciókban, de kezelése még így is nagyon egyszerű. Ha egy üzenetre szeretnél válaszolni, akkor fordítsd el a funkciógyűrűt. Ha felfelé vagy lefelé suhintasz, akkor ellenőrizheted az akkumulátor állapotát, állíthatsz a hangerőn, és számos egyéb funkciót is elérhetsz.

* Az üzenetek fogadásához párosítsd okostelefonodat Bluetooth-on keresztül.


Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Úszás, Triatlon, Túrázás, Evezés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
144 óra (6 nap) Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Kész!
Számlap alakja
Kerek Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Kész!

Kivitel és tartósság

Tok anyaga
Szilikon Kész!
Tok színe
Fekete Kész!
Tömeg
50 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
NFC, Bluetooth, WiFi, ANT+, GPS Kész!
Szenzorok és hardver
Barométer, Rezgés, Galileo, GLONASS, Iránytű, Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Fényerősség Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Úszás, Triatlon, Túrázás, Evezés Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Útvonalrögzítés, Kalóriaszámítás, Sebesség, Tempó Kész!
Egészségügyi funkció
Alvásfigyelés Kész!
Smart funkciók
Mobil keresése, Ébresztőóra, Dátum, Naptár, Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Tizen Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
144 óra (6 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
72 óra (3 nap) Kész!
Tárhely kapacitása
4 GB Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Gear Sport Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Gear Sport Blue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung Gear Sport Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Gear Sport Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Gear Sport Blue.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ