A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

SEIKO SKA697P1

Termékkatalógus
SEIKO SKA697P1
Férfi karóra - vízállóság: 10 ATM
Kód:  KHO9688 Termékszám:  4954628192615 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SEIKO SKA697P1

Luxus férfi karóra, kinetikus hajtású szerkezettel, a híres japán Seiko gyártótól. Az szerkezet működése látható az átlátszó hátsó fedélen keresztül. Az egyszerűség és az időtlen stílus jellemzi, amely semmiképpen sem a gyártás és a megbízhatóság minőségével áll szemben. Első pillantásra a fekete tárcsa nagyon rendezett, amelyet szépen kiegészít a nagyobb alkatrészekből álló acél szíj. A tulajdonos mindennapos viseleteként szolgál, valamint megfelelő kiegészítő a formálisabb alkalmaknál. 

A rozsdamentes acél tok megbízható kaliberű 5M82 kinetikus szerkezetet rejt, amely 6 hónapra elegendő energiát biztosít. A fekete színű tárcsát keményített ásványi üveg védi, amely nagyon ellenálló a kopással és a karcolásokkal szemben. A minimalista indexek és mutatók Lumi Brite lumineszcens részekkel vannak ellátva, amely hosszú ideig és magas intenzitással világít. A tárcsán továbbá található egy dátumkijelző is. A 10 ATM szabványú vízállóság garantálja a víz elleni védelmet fürdés közben vagy vízi sportok esetében - az órával a kezén 8 méteres mélységig merülhet le anélkül, hogy aggódnia kellene az óra megsérülése miatt.

A Seiko órát eredeti dobozban kapja kézbe, garancialevéllel és használati utasítással együtt.

Kényeztesse magát ezzel a japán figyelmességgel, amely a részletekre és a megbízhatóságra épül

  • Férfi analóg óra, időtálló, sportosan elegáns kivitelezésben
  • Kinetikus óraszerkezet, amely 6 hónapra elegendő energiát képes tárolni 
  • Átlátszó hátoldal
  • Dátumkijelző
  • Kiváló minőségű színacél kidolgozás
  • Rendkívül ellenálló edzett ásványi üveg - Hardlex
  • Lumineszcens részek, amely Lumi Brite technológiával készült
  • Vízállósága alkalmassá teszi a vízi sportokhoz

Kinetikus meghajtású óraszerkezet

Az egyedülálló, kinetikus meghajtással működő óraszerkezetnek köszönhetően ez az óra a legmodernebbek közé tartozik, amelyet csak meg lehet vásárolni. A karóra az energiát a viselés allati kéz mozgásából nyeri, csakúgy mint az automatikus szerkezetek. A kinetikus meghajtású szerkezet azonban többre képes - a kinetikus energia egy részét az óraszerkezet meghajtására használja fel, és a fennmaradó energia pedig a kondenzátorba kerül tárolásra. Ez az elrendezés 6 hónapnyi működést biztosít. (Az automatikus szerkezeteknél ez csupán néhány tíz órát jelent.)  

Lumi Brite

Lumi Brite - a legújabb technológia a lumineszcens színek terén, amelyet a Seiko fejlesztett ki. A sötétben akár 3-5 órán keresztül képes világítani, amely 10-szer hosszabb idő, mint az általában használt lumineszcens színeknél. A Lumi Brite színek világításának az intenzitása sokkal magasabb, és mivel az előállításukhoz szervetlen anyagokat használtak fel, ezáltal a színek minősége állandó marad, akár nagyon hosszú ideig is - úgymond "nem égnek ki". Továbbá az anyag 100%-ban biztonságos mind az emberi egészségre és a környezetre nézve.

Hardlex

Keményített ásványi üveg, vagy Hardlex, egy ásványi üveg módosított felülettel a kopás és a karcolás ellen. Rendkívül ellenálló, ráadásul kiemelkedik a kiváló optikai tulajdonságaival - úgyhogy az adatokat a tárcsáról mindig tökéletesen le lehet olvasni.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SEIKO SKA697P1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SEIKO SKA697P1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SEIKO SKA697P1.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ