A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Seiko SSA293K1

Termékkatalógus
Seiko SSA293K1
5 1 értékelés
Férfi karóra
Kód:  KHO9712 Termékszám:  4954628202826 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Seiko SSA293K1

Férfi karóra automata szerkezet neves japán gyártó Seiko. Működtetése az automatikus mozgás az átlátszó hátsó fedelet. Órák jellemzi az egyszerűség és az időtlen stílus egyáltalán nem vetekszik a minőségi kivitelezés és a megbízhatóság. Első ránézésre a fekete számlap, egy nagyon szervezett, amely jól kiegészíti acél tolóerő tagjai nagyobb részét. Tulajdonosa szolgál mindennapi viselet, valamint a megfelelő kiegészítője több hivatalos alkalmakkor. 

Rozsdamentes acél rejtett megbízható kaliber 4R37 mozgás automata tekercselés. Mozgás a 24 kőtár, és egy járástartalék 41 óra. Az óra arca megkeményedett ásványi kristály védi a nagyon magas kopásállóság. Minimalista fogant indexek és a kezek vannak ellátva lumineszcens elemekkel Lumi Brite. Az arc is található egy dátum bélyegző és subciferník mutató 24 órás idő. Vízzáró kompatibilis 10 ATM garancia elegendő nedvesség elleni védelem miközben a fürdő vagy a vízi sportok - az órát kézzel lehet merülni, hogy a mélysége nyolc méter nem kell aggódni károsítja az órát. 

Seiko kapnak eredeti dobozban garancia igazolás és a használati utasítást.

Kényeztesse magát egy japán értelme a részletek és a megbízhatóság

  • Férfi analóg órák sport elegáns design - egy sor Seiko 5
  • Automata szerkezet járástartalék 41 óra
  • átlátszó caseback
  • Dater és subciferník megtekintheti a 24 órás idő
  • Nos feldolgozott rozsdamentes acél
  • Rendkívül ellenálló edzett ásványi üveg - Hardlex
  • Lumineszcens elemek Lumi Brite
  • Vízhatlanná alkalmas a vízi sportok

automata szerkezet

Automata óraszerkezet közül a leginkább kifinomult valaha létrehozott - egyedül dolgozik nyúlik ki csak egy mozdulattal a kezét séta közben. Vigyázz, hogy folyamatosan megy, akkor csak meg kell viselni őket. Feltűnő részletesen átlátható caseback, amivel a bármikor ellenőrizni a mozgását.

Hardlex

Edzett ásványi üveg, vagy Hardlex ásványi üveg felületén módosított a kopásnak és a karcolás. Rendkívül tartós, ráadásul kiemelkedik kiváló optikai tulajdonságokkal - úgy, hogy az adatokat a tárcsát mindig tökéletesen olvasható.

Lumi Brite

A legújabb technológiával kifejlesztett lumineszcens szín Seiko. A sötét parázslás tart 3-5 óra hosszat, ami 10-szer hosszabb, mint az általánosan használt lumineszcens színeket. Továbbá, a sugárzás intenzitása szín Lumi Brite sokkal magasabb, és mivel a termelési használták csak szervetlen anyagok, színek minősége is stabil marad, miután egy nagyon hosszú idő -, hogy nem a "elnyomása". Továbbá, az anyag 100% biztos, hogy mind az emberi egészségre és a környezetre.

Paraméterek

Vízállóság
100 m (10 ATM) Kész!
Alkalmas
Felnőtt Kész!
Típus
Férfi Kész!

Rendeltetés

Alkalmas
Felnőtt Kész!

Rendeltetés

Típus
Férfi Kész!

Vízállóság és tartósság

Vízállóság
100 m (10 ATM) Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Seiko SSA293K1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SEIKO SSA293K1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Seiko SSA293K1.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ