A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AlzaBoxy Q1

SEIKO SSB203P1

Termékkatalógus
SEIKO SSB203P1
Férfi karóra
Kód:  KHO9715 Termékszám:  4954628204745 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SEIKO SSB203P1

Luxus férfi analóg óra a híres japán Seiko gyártótól. Az óra megjelenését a sportos elegancia és az időtlenség jellemzi. Az óra nem csak a kiváló design-jával, hanem a kiváló minőségével és a megbízhatóságával is büszkélkedhet. Egyedülálló kronográffal, tachiméterrel és stopperrel rendelkezik. Minden funkciót nagyon jól ábrázol a fehér tárcsa, amelyet szépen kiegészítenek az acél szerkezetű nagy alkatrészek. Az órák alkalmasak a mindennapi viselésre, valamint megfelelő kiegészítés a formális eseményekhez.

A rozsdamentes acél tok megbízható Seiko kaliberű 8T67 szerkezetet rejt, amelyet elem működtet. A fehér tárcsát keményített ásványi üveg védi, amely nagyon ellenálló a kopással és a karcolásokkal szemben. Az egyszerűen kialakított indexek és a mutatók olyan lumineszcens Superluminova elemekkel vannak ellátva, amelyek hosszú ideig és nagy intenzitással képesek kitartani a sötétségben. A három altárcsa a kronográf működését mutatja - a stopperóra pontossága 1/5 másodperc. A tárcsán találhatunk még dátumkijelzőt és tachimetrikus skálát is. A 10 ATM szabványú vízállóság garantálja a nedvesség elleni védelmet fürdés közben vagy vízi sportok esetében - az órával a kezén nyolc méteres mélységig merülhet le anélkül, hogy aggódna az óra megsérülése miatt. 

A Seiko órát eredeti dobozban kapja kézbe, garancialevéllel és használati utasítással együtt

Kényeztesse magát ezzel a japán figyelmességgel, amely a részletekre és a megbízhatóságra épül

  • Férfi analóg óra, időtlen és sportosan elegáns kivitelben
  • Kronográf - a stopper pontossága 1/5 másodperc
  • Dátumkijelző
  • Kiváló minőségű színacél kidolgozás
  • Rendkívül ellenálló edzett ásványi üveg - Hardlex
  • Lumineszcens elemek Superluminova
  • Vízállósága alkalmassá teszi a vízi sportokhoz

Hardlex

Keményített ásványi üveg, vagy Hardlex, egy ásványi üveg módosított felülettel a kopás és a karcolás ellen. Rendkívül ellenálló, ráadásul kiemelkedik a kiváló optikai tulajdonságaival - úgyhogy az adatokat a tárcsáról mindig tökéletesen le lehet olvasni.

Tachiméter

Az autók, motorkerékpárok és vonatok átlagos sebességének mérésére tervezett figyelő funkció. Szuper számítás szükséges az autóversenyzéshez vagy a vonatba. Kezdetnek indítsa el a stopperórát és 1 km-es távolság után állítsa meg. A jármű átlagsebességét úgy állapíthatja meg, hogy leolvassa a tachiméter tárcsáját arról a helyről, ahol a másodperc mutatója megállt. (A verseny- és a vonatpályák olyan eszközökkel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a pontos információ megállapítását a megtett távolságról)

Paraméterek

Vízállóság
100 m (10 ATM) Kész!
Alkalmas
Felnőtt Kész!
Típus
Férfi Kész!

Rendeltetés

Alkalmas
Felnőtt Kész!

Rendeltetés

Típus
Férfi Kész!

Vízállóság és tartósság

Vízállóság
100 m (10 ATM) Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SEIKO SSB203P1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SEIKO SSB203P1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SEIKO SSB203P1.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ