Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Seiko SSC499P1

Termékkatalógus
Seiko SSC499P1
Férfi karóra
Kód:  KHO9720 Termékszám:  4954628205506 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Seiko SSC499P1

Luxus Férfi analóg órák neves japán gyártó Seiko. A megjelenése az óra jellemzi sportos elegancia és időtlenség. De nézni büszkélkedhet nemcsak egy nagy design, hanem a kiváló minőség és a megbízhatóság. Nekik van egy egyedi napenergia, stopper és tachiméter. Minden funkció nagyon világosan mutatja, fekete számlap, amely szépen kiegészíti a fekete bőr szíjjal. Órák alkalmas a mindennapi viselet, valamint különböző sportesemények. 

Rozsdamentes acél tok fekete PVD bevonattal kivitelben, elrejti a megbízható dolgozó Seiko kaliberű V175 napelemes, amely járástartalékkal 6 hónap. Fekete számlap védelme edzett ásványi kristály nagyon magas kopásállóság. Minimalista fogant indexek és a kezek vannak Lumi Brite foszforeszkáló elemeket tart világít a sötétben sokáig és nagy intenzitással. Három subciferníky kijelző stopper működése - stopper pontossággal 5,1 másodperc. Az arc is található egy dátum bélyegző és tachometrikus skálán. Vízzáró kompatibilis 10 ATM garancia elegendő nedvesség elleni védelem miközben a fürdő vagy a vízi sportok - az órát kézzel lehet merülni, hogy a mélysége nyolc méter nem kell aggódni károsítja az órát. 

Seiko kapnak eredeti dobozban garancia igazolás és a használati utasítást.

Kényeztesse magát egy japán értelme a részletek és a megbízhatóság

  • Férfi analóg órát időtlen, elegáns formatervezés
  • Mechanikus óraszerkezet napenergia, járástartalék 6 hónap
  • Chronograph - stopper pontossága 1,5 másodperc
  • Dater
  • Rendkívül ellenálló edzett ásványi üveg - Hardlex
  • Lumineszcens elemei technológia Lumi Brite
  • Vízhatlanná alkalmas a vízi sportok

napelemes

Watch kiváló energia kondenzátor (akkumulátorral) Töltés napelemek, amelyek alatt épült meg a tárcsát. Alacsony akkumulátor könnyen felismerhető - a használt megmozdul két másodperces időközönként. Tölteni egyszerűen tárcsázza tegye ki napfény vagy erős mesterséges fényforrás.

Lumi Brite

A legújabb technológiával kifejlesztett lumineszcens szín Seiko. A sötét parázslás tart 3-5 óra hosszat, ami 10-szer hosszabb, mint az általánosan használt lumineszcens színeket. Továbbá, a sugárzás intenzitása szín Lumi Brite sokkal magasabb, és mivel a termelési használták csak szervetlen anyagok, színek minősége is stabil marad, miután egy nagyon hosszú idő -, hogy nem a "elnyomása". Továbbá, az anyag 100% biztos, hogy mind az emberi egészségre és a környezetre.

Hardlex

Edzett ásványi üveg, vagy Hardlex ásványi üveg felületén módosított a kopásnak és a karcolás. Rendkívül tartós, ráadásul kiemelkedik kiváló optikai tulajdonságokkal - úgy, hogy az adatokat a tárcsát mindig tökéletesen olvasható.

tachiméter

Nézze funkció mérésére tervezték, az átlagos sebesség az autók, motorok és a vonatok. Super anyag szükséges autóversenyzők vagy a vonat. Kezdetben, nyomja meg a stopper és vezetés után 1 km-re leállítja az időzítőt. Az így kapott átlagos jármű gyorshívó Tachiméterek kivonni attól a ponttól, ahol azt megállította a második kéz. (Racing és vasúti sínek vannak szerelve olyan funkciókkal, amelyek lehetővé teszik, hogy pontos információt a megtett távolság)

Paraméterek

Vízállóság
100 m (10 ATM) Kész!
Alkalmas
Felnőtt Kész!
Típus
Férfi Kész!

Rendeltetés

Alkalmas
Felnőtt Kész!

Rendeltetés

Típus
Férfi Kész!

Vízállóság és tartósság

Vízállóság
100 m (10 ATM) Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Seiko SSC499P1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SEIKO SSC499P1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Seiko SSC499P1.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ