A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 ApF HU

Sencor SRC 135 fehér-zöld

Termékkatalógus
Sencor SRC 135 fehér-zöld
4,2 7 értékelés
Rádiós ébresztőóra - LED kijelző 1,5 cm, PLL FM rádió, 10 előválasztó, ébresztés rádióval vagy hangjelzéssel, két ébresztőóra, ismételt ébresztés, Snooze funkció
Kód:  GK722d2 Termékszám:  SRC 135 Gyártó honlapja:

Sencor SRC 135 fehér-zöld

A Sencor egy modern és funkcionális rádiós ébresztőóra. A gombok segítségével nagyon egyszerű a vezérlése és a beállítása. Kiválaszthatja az ébresztést rádióval vagy hangjelzéssel. Annak érdekében, hogy biztosan felkeljen, az ébresztőóra lehetőséget nyújt az ismételt ébresztésre és a két ébresztési idő beállítására. A zöld LED kijelző könnyen olvasható még nappal is. A készülék beépített PLL FM rádióval és hangszóróval rendelkezik, 10 előválasztóval együtt. Biztosan értékelni fogja a hasznos Sleep funkciót, amely segítségével beállíthatja a készülék kikapcsolását egy bizonyos idő után elalvás közben. A rádió a hálózatról 230 V működik. Áramkimaradás esetén az óra és a beállított ébresztési idő tápellátása egy 3 V elemmel is megoldható  (CR-2032 - nem tartozék).

Fő előnyök

  • Digitális idő kijelző
  • Digitális PLL FM rádió
  • 10 előválasztó
  • Ébresztést rádióval vagy hangjelzéssel
  • Két ébresztőóra
  • Sleep funkció
 

Paraméterek

Előre beállítható csatornák száma
10 × Kész!
Szélesség
126 mm Kész!
Magasság
50 mm Kész!
Mélység
120 mm Kész!
Tömeg
0,31 kg Kész!

Alapvető paraméterek

Előre beállítható csatornák száma
10 × Kész!

Méret & súly

Szélesség
126 mm Kész!
Magasság
50 mm Kész!
Mélység
120 mm Kész!
Tömeg
0,31 kg Kész!

Funkciók

Funkció
Rádiós ébresztés, Hangjelzéses ébresztés, Szundi, Alvó mód Kész!

Időjelző

Időjelző
Digitális Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sencor SRC 135 fehér-zöld Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SRC 135 bílo-zelený. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sencor SRC 135 bielo-zelený.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ