A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Shop roku

Vector Luna Rose Gold acél fekete krokodilmintás bőrszíjjal, Small Fit

Termékkatalógus
Vector Luna Rose Gold acél fekete krokodilmintás bőrszíjjal, Small Fit
Okosóra - 50 m-ig vízálló, monokróm kijelző, választható kijelzőmegjelenés, az okos telefon értesítéseinek tükrözése (hívás, SMS, e-mail, naptár, Facebook, Viber, WhatsApp, stb), monitorozza a tevékenységeket (lépések, távolság, alvás, elégetett kalóriák száma), zene vezérlése, ébresztőóra, Bluetooth 4.0, iOS 8.0 / Android 4.4 / Windows Phone 10 vagy magasabb, Small Fit - 17,5 cm csuklókörméretig, az akkumulátor üzemideje 30 nap
Kód:  VCTR005f Termékszám:  L1-10-010

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Vector Luna Rose Gold acél fekete krokodilmintás bőrszíjjal, Small Fit Megszűnt

Vector Luna Rose Gold acél fekete krokodilmintás bőrszíjjal, Small Fit

Kényeztesse magát az intelligens Vector karórával. A Luna Rose Gold modell rozsdamentes acél tokkal, letisztult és elegáns kivitelt biztosít, időtlen, elegáns kidolgozással. Az első pillantásra magával ragadó rozé arany színű borítása és fekete krokodil mintás bőrszíja. Az óra ötvözi a hagyományos designt a modern funkciókkal. Ezek közé tartozik a személyes testreszabás lehetősége, a Vector Watch alkalmazás segítségével, amelyet szükséges letölteni. Továbbá biztosítja a tökéletes kapcsolatot az Ön igényei és életmódja közt. Értesülhet az időjárásról, a pontos időről, ellenőrizheti a zenelejátszót vagy csatlakozhat a Facebookhoz, Twitterhez. Legyen on-line és képben bárhol és bármikor!

Legfontosabb jellemzői

  • Elegáns és időtálló design 
  • Testre szabható számlap
  • Monokróm kijelző
  • Eredeti Vector Watch alkalmazás
  • Tevékenység figyelés (lépés, távolság, alvás...)
  • Alkalmas 17,5 cm csukló kerülethez
  • Vezeték nélküli Bluetooth 4.0 szinkronizálás
  • Kompatibilis: iOS 8.0 / Android 4.4 / Windows Phone 8.1 vagy újabb operációs rendszerekkel
  • Akkumulátor élettartam: akár 30 napig
  • Vízálló: 5 ATM (zuhanyzás, úszás)

Tökéletes áttekintés tevékenységéről

A vezeték nélküli órák kompatibilisek a legtöbb Android, iOS és Windows operációs rendszerrel ellátott telefonokkal. Az okos telefon alkalmazások és értesítések közvetlenül megjelennek a kijelzőn, ami fekete-fehér, és több opcionális megjelenítést kínál. Mindezek mellett a Vector Lunával megfigyelhető lépéseinek száma, a teljes megtett távolság, az elégetett kalóriák és az alvás időtartama. Tökéletes áttekintést nyer mindennapi tevékenységeiről, amit kitűzött céljaihoz mérhet. Egy töltéssel mindezen előnyöket 30 napig használhatja. Ezután egyszerűen tölthető az eredeti mágneses USB töltőn keresztül, amely része a csomagnak.

 

Paraméterek

Átlagos akkumulátor üzemidő
705,88 óra (29,41 nap) Kész!

Üzemidő és tárhely

Átlagos akkumulátor üzemidő
705,88 óra (29,41 nap) Kész!
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Vector Luna Rose Gold acél fekete krokodilmintás bőrszíjjal, Small Fit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vector Luna Rose Gold ocel s černým koženým řemínkem a krokodýlím efektem Small Fit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Vector Luna Rose Gold oceľ s čiernym koženým remienkom a krokodílím efektom Small Fit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Vector Luna Rose Gold schwarzes Krokodillederarmband. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Vector Luna Rose Gold schwarzes Krokodillederarmband.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ