AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Withings Activité Steel Black

Termékkatalógus
Withings Activité Steel Black
4,5 4 értékelés
Okosóra - Vezeték nélküli tevékenységmonitorozáshoz (lépés, távolság, elégetett kalória, alvás), rozsdamentes acél, svájci számlap, automatikus időzóna-váltás, vízálló, Bluetooth 4.0, iOS/Android kompatibilitás, az akkumulátor élettartama akár 8 hónap
Kód:  FTB002e9n2 Termékszám:  70129002

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Withings Activité Steel Black

Haladás nem fogja megállítani órák hosszú nem csak a show ideje. Kényeztesse magát a kényelem és fenntartani a tökéletes áttekintést a fizikai tevékenység a nap, és ez szépen és stílusosan egy időben. Ha keres egy vonzó és elegáns design, minőségi kivitelezés, miközben az eszköz, amelyen keresztül lehet javítani a fitness és az egészség, megtalálta a megfelelő darabot! Intelligens rozsdamentes acél karóra vezeték nélküli megfigyelési tevékenységek (pl. elvesztése lépések eltelt távolság, elégetett kalóriát és az alvás minőségét) vízállóak 50 méter, így nyomon követésére alkalmas fizikai aktivitás úszás közben.

legfontosabb jellemzői

  • Szokásos eljárással, modern és elegáns design
  • Vezeték nélküli monitoring tevékenység (lépések, távolság, kalória, aludni, úszni)
  • Ne aggódj a folyamatos töltést a nap folyamán - az akkumulátor élettartama akár nyolc hónap alatt! 
  • Kíméletes ébresztő egy sípoló hang és rezgés - a hang kezdetben alacsony, és fokozatosan növelje a hangerőt
  • Alkalmas vízre tevékenységek - vízálló 50 méter
  • Automatikus időzóna-váltási
  • Csatlakozás vezeték nélküli technológia az intelligens eszköz
  • Szinkronizálás órák hasznos alkalmazások és nyomon követni, hogy hogyan lehet növelni a fitness
  • A kisebb tárcsa könnyen megtudhatja, hogy hogyan csinálod a találkozó céljai

Ez nem csak a testmozgás, hanem alvás közben!

Felmérés a fizikai aktivitás nem minden. Withings Activité nézni Acél karóra, továbbá javítja az alvás. Riasztás speciálisan kifejlesztett, hogy a funkció ébreszti óvatosan - a hang kezdetben alacsony, majd fokozatosan növelje a hangerőt. Alvás közben készülékek speciális algoritmusok adatokat gyűjt, és kiértékeli nem csak a hossza, hanem az alvás minőségét. Minden információt az alvás lehet megtekinteni bármikor a mobil alkalmazás.

Minden információ egy helyen

Csak egy eszköz Android 4.3 vagy újabb, illetve az Apple iOS, és tudod használni számos szoftver támogatja. A Bluetooth technológia szinkronizálja az összes adatot gyűjtött a mobil alkalmazások. Elemezze eredmények, hívja ki barátait egy virtuális párbaj száma nachozených lépéseket, és hozd létre a saját tervét. Hála a kapcsolat a mobiltelefon változik az idő alapján automatikusan a zónát, amelyben található. Ez megszünteti a problémát a töltés - az akkumulátor tart egy óriási 8 hónap.

Paraméterek

Max. akkumulátor üzemidő
5 647,06 óra (235,29 nap) Kész!
Tömeg
37 g Kész!

Kivitel és tartósság

Tömeg
37 g Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
5 647,06 óra (235,29 nap) Kész!
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Withings Activité Steel Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Withings Activité Steel Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Withings Activia Steel Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Withings Activité Steel Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Withings Activité Steel Black.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ