AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Trevi DJ BT 1200 BL Vezeték nélküli Fejhallgató/telefon kihangosító

Termékkatalógus
Trevi DJ BT 1200 BL Vezeték nélküli Fejhallgató/telefon kihangosító
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató headset, vezeték nélküli, összehajtható, mikrofonnal, Bluetooth V2.1 + EDR, LED kijelző, kihangosító, Skype kompatibilis, kompatibilis okostelefonjára, USB töltés
Kód:  TRV003f Termékszám:  DJ 1200 BT BL Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Trevi DJ BT 1200 BL Vezeték nélküli Fejhallgató/telefon kihangosító Megszűnt

Trevi DJ BT 1200 BL Vezeték nélküli Fejhallgató/telefon kihangosító

Nehéz lenne kényelmesebb módot találni arra, hogy mikor zenét hallgat ezzel egyidejűleg telefonhívásokat is tudjon kezdeményezni. Na ez a kék színű Trevi DJ 1200 BT BL fejhallgató éppen ezt teszi lehetővé az Ön számára, hogy amikor ellazulva a Bluetooth-on keresztül éppen kedvenc zenéit hallgatja semmiről nem marad le. Ha közben hívják csak semmi pánik, a hívást nem veszíti el, csak nyomja meg a fejhallgató gombját, és máris fejhallgatóját mint telefon kihangosítót kezelheti. A fejhallgató szabványos 3,5mm input sztereó jack aljzattal rendelkezik, és ezért egy külön audiokábel az MP3-lejátszóhoz, notebook-hoz, HiFi-hez és TV-hez kapcsolható. A fejhallgató természetesen USB-ről tölthető.

BT 1200 BL Vezeték nélküli Fejhallgató/telefon kihangosító főbb jellemzői

  • Headset és vezeték nélküli összecsukható fejhallgató
  • Egy minőségi beépített mikrofon a kihangosított hívásokhoz
  • Bluetooth V2.1 + EDR
  • LED
  • Kompatibilis a Skype és okostelefon hívásokkal
  • Vonzó kék tervezés fejhallgató TREVI

Fejhallgató Kommunikációra született

A sima átmenet a zenehallgatás és a telefonbeszélgetés között olyan luxus, amelyet könnyű megszokni. A TREVI 1200 BT WH fejhallgató azoknak készült, akik nagyon szeretnek kommunikálni a szeretteikkel, de szeretnek kikapcsolódni zenehallgatás közben is. A fejhallgató kompatibilis az okostelefonokkal és Skype támogatással is rendelkezik.

Paraméterek

Szín
Kék Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Trevi DJ BT 1200 BL Vezeték nélküli Fejhallgató/telefon kihangosító Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trevi DJ 1200 BT modrá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Trevi DJ 1200 BT BL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Trevi DJ 1200 BT BL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Trevi DJ 1200 BT BL.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ