Trevi DJ BT 1200 WH

Termékkatalógus
Trevi DJ BT 1200 WH
5 1 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - headset, vezeték nélküli, összehajtható, mikrofonnal, Bluetooth V2.1 + EDR, LED kijelző, kihangosító, Skype kompatibilis, kompatibilis okostelefonnal, USB töltés
Kód:  TRV003e Termékszám:  DJ 1200 BT WH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Trevi DJ BT 1200 WH

Nehéz ennél kényelmeseeb módját találni a zenehallgatásnak, miközben telefonját is szabadon használhatja.  A fehér színű Trevi 1200 BT WH DJ fejhallgató lehetővé teszi a zenehallgatást Bluetooth-on keresztül, vagyis nem kell többé az összegubancolódott kábelekkel vesződnie. Beérkező hívás? Nem probléma - csak egy gombnyomás, hiszen a fejhallgatóval Ön képes fogadni a hívást. A fejhallgatónak van 3,5 mm-es, szabványos bemenete is, melyhez laptop, hi-fi vagy televízió is csatlakoztatható. Természetesen lehet a készüléket USB-n keresztül tölteni.

A TREVI 1200 WH BT fejhallgató főbb jellemzői

  • Headset és összecsukható vezeték nélküli fejhallgató
  • Minőségi mikrofon a hívások megválaszolásához
  • Bluetooth V2.1 + EDR
  • LED kijelző
  • Skype és okostelefon kompatibilis
  • Tetszetős TREVI formatervezés, fehér szín

A kommunikációra tervezett fejhallgató 

A sima átmenet a zenehallgatás és a telefonbeszélgetések között olyan luxus, melyhez igen könnyú hozzászokni. A TREVI 1200 BT WH fejhallgató azoknak készült, akik éppúgy szeretnek kommunikálni a szeretteikkel, mint kikapcsolódni zenehallgatás közben. A fejhallgató kompatibilis az okostelefonokkal és Skype támogatással is rendelkezik.

 
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Trevi DJ BT 1200 WH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trevi DJ 1200 BT bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Trevi DJ 1200 BT WH. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Trevi DJ 1200 BT WH. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Trevi DJ 1200 BT WH.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ