A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Trevi DS 1976 BK

Termékkatalógus
Trevi DS 1976 BK
Hangszóró - retro design, 2x7,5 W + 10 W, Bluetooth, AUX, FM rádió, memória: 20 állomás, LCD kijelző kék háttérvilágítással, teleszkópos antenna, távirányító
Kód:  TRV002 Termékszám:  DS 1976 BK Gyártó honlapja:

Trevi DS 1976 BK

1976-ban adta ki tizedik albumát, a Station to Station-t David Bowie, ekkor jelent meg a legendás Led Zeppelin-től a The Song Remains, és az ABBA negyedik albuma, az Arrival is. Ez az év inspirálta a Trevi-t a DS 1976 WH megalkotásakor. Külseje ugyan nosztalgikus, de a benne felhasznált technológia egyáltalán nem az. Belsejében modern technika rejlik, amely a lehető legkönnyebbé teszi kedvenc zenéid hallgatását. 

Legfontosabb jellemzők

  • Jellegzetes retro designja minden belső tér dísze lehet
  • Nagy zenei teljesítmény egy pár 7,5 W-os hangszóró és egy 10 W mélynyomó által
  • A mobil eszközök párosíthatók vele Bluetooth-on keresztül
  • Digitális FM rádió lehetővé teszi a kedvenc rádióállomásod hallgatását is
  • USB-n keresztül pendrive-ról is hallgathatod kedvenc zenéidet
  • Távirányítójával a kényelmes kanapéról is vezérelheted
  • Ébresztési funkciója lehetőséget ad arra, hogy a kedvenc dalodra, vagy rádióállomásodra ébredj

Retro rádió modern funkciókkal

A fából készült, bőr borítású szerkezet egy pár nagy teljesítményű hangszórót (2 x 7,5 W), valamint egy 10 W mélysugárzót rejt, így egyetlen hangot sem mulasztasz el. A rádióállomások keresését digitális FM tuner segíti. Ha megkedveltél néhány állomást, akkor a készülék memóriájában akár huszat is tárolhatsz. És ezzel még nincs vége a funkcióknak.  A lejátszó Bluetooth-on keresztül egyszerűan párosítható okos eszközöddel. Kedvenc zenéid lejátszását telefonról, tabletről, vagy laptopról is vezérelheted, a szoba bármely pontján tartózkodva. Ezen felül a lejátszóhoz pendrive-ot is csatlakoztathatunk USB-n keresztül.  

Ébredj a kedvenc zenéidre

Az aktuális beállításokat könnyedén áttekintheted egy világos és könnyen olvasható, kék háttérvilágítással rendelkező LCD kijelzőn. Ezen kívül az időt is láthatod rajta. Ha pedig a nincs kedved hátrahagyni a kanapéd kényelmét, a mellékelt távirányítóval az irányítás a kezedbe kerül. A lejátszó az ébresztőórádat is teljesen kiváltja, lehetőséget adva arra, hogy a kedvenc zenéidre, vagy rádióállomásodra ébredj.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Trevi DS 1976 BK
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trevi DS 1976 BK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Trevi DS 1976 BK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Trevi DS 1976 BK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Trevi DS 1976 BK.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ