Shop roku Akvizice ApF HU

Trevi DS 1976 WH

Termékkatalógus
Trevi DS 1976 WH
Hangszóró - retro design, 2x7,5W + 10W, Bluetooth, AUX, FM rádió memóriával (20 állomás), LCD kijelző kék világítással, teleszkópos antenna, távirányító
Kód:  TRV002a Gyártó honlapja:

Trevi DS 1976 WH

1976 az az év, amikor David Bowie kiadta tizedik albumát, a Station to Station-t, a Led Zeppelin The Song Remains albumát, és az ABBA negyedik albumát, az Arrival-t. Ez az év inspirálta a Trevi céget, így látta meg a napvilágot a DS 1976 WH. Vonzó a nosztalgikus megjelenése, de nem nosztalgikus technológiával rendelkezik. A belső térben modern technológia rejtőzik, amely megkönnyíti és élvezetessé teszi kedvenc zenéi hallgatását.  

Legfontosabb jellemzők

  • jellegzetes retro design díszíti
  • nagy zenei teljesítmény nyújt a 7,5 W-os hangszóró pár és a 10W-os mélynyomó
  • Bluetooth csatlakozás
  • beépített FM rádió a kedvenc állomásaival
  • USB csatlakozóval rendelkezik
  • kényelmesen irányíthatja távirányítóval a kanapéjáról
  • az ébresztőóra funkció lehetőséget ad, hogy kedvenc dalára vagy kedvenc rádióállomására ébredjen

Retrorádio modern funkciókkal

A fából készült szerkezetbe bőr borítóval a gyártók elrejtettek egy pár nagy teljesítményű hangszórót (2 x 7,5 W), valamint egy 10W-os mélynyomót, így egy hangról sem maradhat le. Beépített FM rádiót tartalmaz. A készülék memóriája akár 20 rádióállomást tud tárolni.  Az eszköz funkcióinak ezzel még messze nincs vége. A hangszóró Bluetooth funkcióval van ellátva, így könnyen csatlakoztathatja egyéb készülékeit. Okostelefonjával vagy tabletjével könnyedén irányíthatja bárhonnan a szobából. A tetején USB csatlakoztató található, amelyhez csatlakoztathatja pendrive-ját kedvenc zenéivel.

Ébresztőóra funkció

Az készülék aktuális beállításait megtekintheti a világos és könnyen olvasható kék világítású LCD kijelzőn. Távirányítóval irányítható, hogy kényelmesen irányíthassa kanapéjáról. A hangszóró teljesen helyettesítheti ébresztőóráját, mivel lehetősége van kedvenc rádióállomására vagy kedvenc zenéire ébredni.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Trevi DS 1976 WH
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trevi DS 1976 WH. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Trevi DS 1976 WH. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Trevi DS 1976 WH. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Trevi DS 1976 WH.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ