Shop roku Akvizice ApF HU

Trevi Karaoke XF 300

Termékkatalógus
Trevi Karaoke XF 300
5 1 értékelés
Hangszóró - hordozható, 15W, 6"-os mélynyomó és 2 3"-os hangszóró, vörös LCD kijelző, Bluetooth, MP3 lejátszó, autoscan FM rádió, USB, AUX mikrofonbemenet, SD, dinamikus mikrofon
Kód:  TRV001j Termékszám:  XF 300

Trevi Karaoke XF 300

Minden alkalomra

Szereted a zenét, és szereted egy partin vagy családi ünnepen egyedül elénekelni kedvenc dalodat?  Ha igen, akkor ez a hordozható karaoke hangszóró nagyszerű szórakozást biztosít, ha úgy döntesz, hogy egyedül akarsz énekelni vagy gitározni. A kiváló hangzás egy 6- hüvelykes mélynyomó és két 3-hüvelykes magas hangszóró segítségével áll össze. Ez a kombináció kiváló minőségű FM rádióhallgatást is lehetővé tesz, automatikus kereső funkcióval együtt.

    Egyedülálló hangszóró

    A hangszórónak van egy integrált MP3 lejátszója. A közvetlen USB flash meghajtók és az SD kártya bemeneteivel neked lehetőséged mindenféle csatlakoztatásra. Töltsd rá zenéidet laptopokról, okostelefonokról vagy tabletekről! Minden működni fog Bluetooth-on keresztül. Egy másik módja annak, hogy csatlakoztasd a készülékeidet, az AUX IN sztereó, egy3,5 mm-es jack konnektorral. Arról, hogy éppen mit játszik a hangszóró, egyértelmű tájékoztatást kapsz a vörös LED kijelzőről.

    Legfontosabb előnyei

    • Vörös LED kijelző
    • FM rádió, automatikus keresővel
    • Hangerő, szoprán hangszín és basszus szabályozógombok
    • 2-utas Bass Reflex
    • Beépített MP3-lejátszó
    • Közvetlen bemenet USB flash meghajtók és SD-kártyák részére
    • Teljesítmény: 15 W
    • Alacsony tömeg: 2,9 kg

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Kedves Alza.hu! Tervezek a közeljövőben vásárlást, nem mai napon. A kérdésem az lenne, hogy az Önök bármelyik boltjában van-e lehetőség mai napon megtekinteni és kipróbálni a hangfalat? https://www.alza.hu/trevi-karaoke-xf-300-d4349944.htm Mielőbbi segítségüket előre is köszönöm! Szabó András

    Kérdések és válaszok: Trevi Karaoke XF 300
    Kiegészítők: Trevi Karaoke XF 300
    Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trevi Karaoke XF 300. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Trevi Karaoke XF 300. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Trevi Karaoke XF 300. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Trevi Karaoke XF 300.
    P-DC1-WEB15
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ