AlzaBoxy Q1 Rapture

TREZOR Bitcoin Wallet szürke

Termékkatalógus
TREZOR Bitcoin Wallet szürke
4,8 468 értékelés
Hardver pénztárca - Kriptográfiával, 128x64 OLED kijelző, könnyen használható Windows operációs rendszerrel, OS X és Linux kompatibilis, USB
Változat
Kód:  TREZBIT2

TREZOR Bitcoin Wallet szürke

Szeretnéd bitcoinjaidat felügyelni és biztonságban tudni a hackertámadásoktól? Ne tétovázz és vedd meg ezt a kitűnő virtuális széfet fejlett kriptográfiával, ami arra lett tervezve, hogy megvédje a tranzakciók közben digitális értékeidet. 

Legfontosabb jellemzők

  • Megfizethető, fejlett kriptográfiával
  • USB-vel való csatlakozás
  • OLED kijelző (128 × 64 pixeles felbontás)
  • Keyloggerek elleni totális védelem
  • Kényelmes és intuitív a használata
  • Backup lehetőség - az adatok visszaállítása azoknak elvesztése esetén

Biztonság, nagy B-vel!

A legbiztosabb módja, hogy tárold és megvédd bitcoinjaidat, hogy csatlakoztatod a széfet a számítógépedhez USB-vel, ami az eszközt teljesen elszigetelten fogja renderelni. Egy hagyományos tranzakció során beütöd az átutalni kívánt pénz összegét a fogadó címével együtt, majd ezt megerősíted egy jelszóval. Ez a széf hasonlóképpen működik, de a privát kulcs generálása a meghatározáshoz a számítógéptől teljesen elzártan történik, egyirányú kommunikációval. 

Minden tranzakció információ jelenik meg a képernyőn, és megerősítést csinálni kézzel az Ön által, úgy, hogy az erőfeszítéseket a hackerek illetéktelen szoftverek beavatkozás lehetetlen. A telepítés alapvetően egy egyszerű, lépésről lépésre az utasításoknak megfelelően tudja kezelni mindenkit.

Minden információ a tranzakcióról megjelenik a képernyőn és csupán manuálisan lehet megerősíteni a tranzakciót, ennélfogva a hackerek támadásai jogosulatlan programokkal hiábavalók. Továbbá, mindenki tudja kezelni, a gyors telepíthetőségnek és a lépésről lépésre való instrukcióknak köszönhetően.

PC-s kompatibilitás:
 Windows, MacOS, Linux

Támogatás mobil platformokon:
Android

 

Paraméterek

Szélesség
30 mm Kész!
Magasság
60 mm Kész!
Hosszúság
6 mm Kész!
Tömeg
12 g Kész!

Méret & súly

Szélesség
30 mm Kész!
Magasság
60 mm Kész!
Hosszúság
6 mm Kész!
Tömeg
12 g Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem tudok vele vissza utalni a coinbasre

USD-t tárol és konvertál is? Ha , igen. Paypalról feltölthető-e a USD-vel

Tisztelt Alza. Szeretném megtudni hogy ez a Trezor mely kriptovaluták tárolására alkalmas?

Tisztelt Alza ! Önöknél mennyire biztonságos Trezort , vagy Ledgert venni ? Önök direkt a Trezor cégtől , és a Ledger cégtől kapják a Hardwer Tárcákat , amiket árulnak ? Van -e esélye annak , hogy bárki is kinyitja , vagy megbontja a csomagolásokat ? Biztonság a legfontosabb minden szempontból !!! Kitől veszik Önök ezeket a tárcákat ? Köszönöm szépen.. Nagyon fontos , hogy mielőtt rendelnék , választ kapjak a a kérdésemre . Köszönöm. Üdvözlettel .

Megkérdezhetem hány féle kriptovalutát lehet rajta tárolni egyszerre?

Csak bitcoint támogat?

Kérdések és válaszok: TREZOR Bitcoin Wallet szürke
Kiegészítők: TREZOR Bitcoin Wallet szürke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TREZOR Bitcoin Wallet Grey. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TREZOR Bitcoin Wallet Grey. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TREZOR Bitcoin Wallet Grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TREZOR Bitcoin Wallet Grau.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ