30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Tristar AP-4782

Termékkatalógus
Tristar AP-4782
Légtisztító - 160 m3/óra légtisztító teljesítmény, 35 W fogyasztás, max. 15 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 52 dB(A) maximális zajszint, 52 dB(A) minimális zajszint, hepa és szén szűrő, funkciók: időzítő, éjszakai mód és teljesítmény-szabályozás, méretei: 21,5 × 34,4 × 21,5 cm (szé×ma×mé)
Kód:  TRICV589 Termékszám:  Tristar AP-4782

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tristar AP-4782

Légtisztító Tristar AP-4782 Képernyő

A neves TRISTAR légtisztító üde levegőt szavatol az asztmában, allergiában vagy más légzési nehézségekben szenvedőknek. Ez a hordozható készülék abszolút jól illik az akár 15 m2 nagyságú terekbe. A magas megbízhatóságáról a légtisztító kapacitás árulkodik – ez a légtisztító akár 160 m3/óra levegő szűrésére is képes. A népszerű TRISTAR levegőtisztító központi eleme a HEPA filter, amely villámgyorsan megszűri az allergének és szennyeződések majdnem 100%-át. Az irritáló szagok elszívásához a szénszűrő a jó választás. Mérete: 21,5 × 34,4 × 21,5 cm.

Tristar AP-4782 légtisztító lényegesebb jellemzői

  • A neves TRISTAR légtisztító 15 m2 helyiségmérethez ajánlott
  • A HEPA szűrő eltávolítja a levegőből a szennyeződések 99%-át
  • A szén szűrő megszűri a különböző füstöket, gőzöket, a járművek által kibocsátott káros anyagokat és a kellemetlen szagokat
  • Maximális zajszint: 52 dB(A), minimális zaj: 52 dB(A)
  • Légtisztító teljesítmény: 160 m3/óra
  • TRISTAR levegőtisztítójának mérete 21,5 × 34,4 × 21,5 cm
Légtisztító Tristar AP-4782 Jellemzők/technológia
Légtisztító Tristar AP-4782 Jellemzők/technológia

Tristar AP-4782 légtisztító fő funkciói

A modern TRISTAR légtisztító folyamatosan teszteli a klímát, amely körülveszi és ennek megfelelően dönt arról, hogy szükséges-e a tisztítás. Ez a nem mindennapi légtisztító időzítéssel is képes működni, azaz szükség szerint szabályozhatod a működési időt. A teljesítményt könnyűszerrel szabályozhatjuk, így nem csak az energiafogyasztást, de a zajterhelést is. A közismert TRISTAR készüléket csendes éjszakai módra is át lehet kapcsolni a zavartalan és pihentető alváshoz. A termék hasznos kiegészítői közé tartozik az érintőképernyő, amely egyszerűvé és átláthatóvá teszi a kezelést.

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Teljesítményfelvétel
35 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
160 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
15 m2 Kész!
Maximális zajszint
52 dB(A) Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Funkciók

Funkciók
Időzítő, Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA, Szén Kész!

Méret & súly

Szélesség
21,5 cm Kész!
Mélység
21,5 cm Kész!
Magasság
34,4 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tristar AP-4782 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tristar AP-4782. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tristar AP-4782.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ