TRISTAR AP-4787

Termékkatalógus
TRISTAR AP-4787
Légtisztító - 200 m3/óra légtisztító teljesítmény, 35 W fogyasztás, max. 25 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 52 dB(A) maximális zajszint, 52 dB(A) minimális zajszint, hepa, szén és előszűrő szűrő, funkciók: időzítő, kijelző, éjszakai mód, teljesítményszabályozás és légminőség érzékelő
Kód:  TRICV541 Termékszám:  AP-4787

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TRISTAR AP-4787

Légtisztító TRISTAR AP-4787 Képernyő

A jól ismert TRISTAR légtisztító kellemes levegőt biztosít főleg az asztmás, allergiás és egyéb légzési megbetegedésben szenvedők számára. Ez a hordozható berendezés pont megfelel az akár 25 m2 nagyságú szobákba. A nagyfokú megbízhatóságáról a légtisztító teljesítmény mond el többet – ez a berendezés akár 200 m3/óra sebességre is képes. A levegőt első lépésként megszűri a hajszálaktól, az állatszőrtől, vagyis a nagyobb szennyeződésektől az előszűrőn át. A közismert TRISTAR levegőtisztító legfontosabb eleme a HEPA filter, amely egykettőre kiszűri a levegőből az allergének, baktériumok és porszemcsék közel 100%-át. A nemkívánatos szagok eltávolításához a szénszűrő a lehető legjobb választás.

TRISTAR AP-4787 légtisztító fő jellemzői

  • A minőségi TRISTAR légtisztító 25 m2 helyiségmérethez javasolt
  • A HEPA szűrő eltávolítja a levegőből a finom porszemcsék, a baktériumok és az allergének 99%-át
  • A szén szűrő eltávolítja a levegőből a konyhai gőzöket, a kellemetlen szagokat és a járművek által kibocsátott káros anyagokat
  • Az előszűrővel megtisztítja a levegőt a nagyobb szennyeződésektől
  • Maximális zajszint: 52 dB(A), min. zajszint: 52 dB(A)
  • Légtisztító teljesítmény: 200 m3/óra
Légtisztító TRISTAR AP-4787 Jellemzők/technológia
Légtisztító TRISTAR AP-4787 Jellemzők/technológia

TRISTAR AP-4787 levegő tisztító előnyei

A kiváló TRISTAR légtisztító folyamatosan teszteli a levegő aktuális állapotát és ennek megfelelően határoz arról, hogy szükség van-e a megszűrésére. Ez a lenyűgöző légtisztító időzítővel is használható, azaz igényeidnek megfelelően válaszhatod meg a működési időt. A teljesítményt könnyűszerrel állíthatjuk, így nem csak az energiafogyasztást, hanem a zajterhelést is. A megbízható TRISTAR készüléket speciális módba is be lehet kapcsolni a zavartalan pihenéshez. A termék hasznos kiegészítői közé tartozik a digitális kijelző, mely egyszerűvé és áttekinthetővé teszi a kezelést.

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Teljesítményfelvétel
35 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
200 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
25 m2 Kész!
Maximális zajszint
52 dB(A) Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Funkciók

Funkciók
Időzítő, Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA, Szén Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TRISTAR AP-4787 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TRISTAR AP-4787. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TRISTAR AP-4787.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ