Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Tristar FR-6998

Termékkatalógus
Tristar FR-6998
5 1 értékelés
Airfryer - forró levegős, többfunkciós, 1500 W, térfogata 10 l, LCD kijelzős, 10 előre beállított program, forró levegős sütés, gyümölcs szárításhoz vagy csirke, zöldségfélék, hasábburgonya sütéshez, nagy légáramlási sebesség, hőtartó, időzítő, állítható hőmérséklet 30 és 200 °C között, tartozék kosár sültkrumplihoz/zöldségekhez, 2 grillrács, fogantyúval, morzsatálca
Kód:  PRIHF369 Termékszám:  FR-6998

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tristar FR-6998

Szereted a sült fogásokat, de szeretnéd egészségesebben elkészíteni őket? Akkor ne várj tovább, szerezd be a Tristar FR-6998 forró levegős olajsütőt már most! Ezzel a készülékkel olaj nélkül készítheted el a kedvenc ételeid, így nem kell a zsírosságuk miatt aggódnod. 10 program közül választhatsz, így számos terméket készíthetsz. A Tristar FR-6998 forró levegős, multifunkciós olajsütő előnye a kompaktméretében (36×36×34 cm) és 8 kg-os tömegében rejlik, aminek hála könnyedén elhelyezhető a konyhádban.


A Tristar FR-6998 forró levegős olajsütő főbb jellemzői

  • Kiváló, olajmentes ételeket készíthetsz
  • Készíts egyszerűen tortákat, süteményeket vagy kenyeret
  • A Tristar FR-6998 segítségével zöldségeket és gyümölcsöket is aszalhatsz
  • Különböző hőfokokat és programokat választhatsz
  • A Tristar FR-6998 olajsütő túlmelegedés-védelemmel és 60 perces időzítővel rendelkezik
  • A hőmérsékletet 30-200 °C között állíthatod
  • 10 program közül választhatsz
  • Kompakt méret és alacsony tömeg
    (36×36×34 cm és 8 kg)

Egészséges, olajmentes ételek

Szeretsz olykor sült fogásokat enni, de nem akarod, hogy olajban ússzanak? Akkor a Tristar FR-6998 forró levegős olajsütő  a megfelelő választás a számodra. Segítségével olaj nélkül készíthetsz ínycsiklandó ételeket. Ebben a forró levegős sütőben készíthetsz tortákat, süteményeket és kenyeret is. Továbbá rendelkezik szárító funkcióval is, így gyorsan aszalhatsz zöldségeket és gyümölcsöket, magadnak és agyermekeidnek is. 

Multifunkciós Tristar olajsütő

A Tristar FR-6998 forró levegős olajsütő használata nagyon egyszerű. A különböző hőmérsékletek és sütési programok közül az érintőkijelzőn választhatsz. Nagy előnye még a túlmelegedés-védelem és a 60 perces időzítő. A sütő kosár különleges kialakításának hála nem kell attól tartanod többé, hogy megégeted magad, miközben biztonságosan kiemeled a kosarat a készülékből.

Süss, grillezz vagy aszalj!

A Tristar FR-6998 olajsütő forró levegő áramlással működik, melynek hőmérséklete 30 és 200 °C között állítható. Ennek köszönhetően használható sütésre, grillezésre. A készülék könnyedén elhelyezhető a konyhádban, és amivel olajmentesen működik, rendetlenség és kellemetlen szagok nélkül, egyszerűen használható, illetve egészségesebb ételeket készíthetsz vele. A Tristar FR-6998 multifunkciós, forró levegős olajsütő másik nagy előnye, hogy gyümölcsöket és zöldségeket is száríthatsz benne. 

Széles körű használhatóság

A széles körű sütési beállításainak köszönhetően, minden fogáshoz megtalálhatod a tökéletes hőfokot és időbeállítást. A Tristar FR-6998 olajsütő 10 különböző programmal büszkélkedhet, így nem okoz gondot halak, steak, pizza, kenyér és csirke ételek elkészítése, olajmentesen.



Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Mélység
36 cm Kész!
Szélesség
35 cm Kész!
Magasság
37 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Méret & súly

Mélység
36 cm Kész!
Szélesség
35 cm Kész!
Magasság
37 cm Kész!
Tömeg
8 kg Kész!

Sütés típusa

Típusa
Forrólevegős sütő Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
10 l Kész!

Funkciók

Funkciók
Időzítő, Hőmérséklet szabályozás, Automatikus programok Kész!

Tulajdonságok

Teljesítmény
1 500 W Kész!
Fritőz kosarak száma
1 Kész!
Minimális hőmérséklet
30 °C Kész!
Maximális hőmérséklet
200 °C Kész!
Programok száma
10 Kész!
Vezérlés
Digitális Kész!
Tulajdonságok
Tapadásmentes felület, Kijelző Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngéssz teljes forrólevegős fritőz kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tristar FR-6998 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tristar FR-6998. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tristar FR-6998. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tristar FR-6998. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tristar FR-6998.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ