Shop roku Akvizice ApF HU

Tristar GR-2853

Termékkatalógus
Tristar GR-2853
Elektromos grill - 2000 W-os teljesítmény, grillezés 2 pozícióban (grill / grill), grilltálcák mérete 30x24cm, állítható termosztát, állítható fedél biztonsági zárral, vízszintes és függőleges tárolás, könnyű működésjelzés, könnyű karbantartás
Kód:  TRIEG969 Termékszám:  GR-2853

Tristar GR-2853

Kedvenc ételeidet egészségesen készítheted el a Tristar GR-2853 2000 W-os elektromos grillsütővel. Mivel 180°-ban nyitható, akár asztali grillezőként is használható. A hőmérsékletet egy állítható termosztát vezérli, fényjelzővel. A biztonsági zárral ellátott fedél tetszés szerinti mértékben nyitható, így alkalmazkodik az élelmiszer méretéhez, nem nyomja őket össze. Az ételből kisülő zsírok és nedvek külön zsírtálcára csepegnek. A 30×24 cm-es, minőségi tapadásmentes felülettel ellátott grilltálcák tisztítása és karbantartása rendkívül egyszerű. A rozsdamentes acélból készült  külső burkolat pazar megjelenést biztosít. Csúszásmentes lábak biztosítják a grillsütő stabilitását, továbbá a túlmelegedés elleni védelem, illetve a könnyű használatot elősegítő fogantyúk szintén az ön kényelmét szolgálják. Vízszintesen és függőlegesen is tárolható.

A Tristar GR-2853 elektromos grill fő jellemzői

  • Tristar GR-2853 Elektromos Grill
  • Lábas vagy asztali grillként használható
  • Állítható termosztát jelzőlámpával
  • Állítható fedél biztonsági zárral
  • Zsírtálca a kicsepegő zsír felfogására
  • Tapadásmentes, 30×24 cm-es grilltálcák
  • Rozsdamentes acél ház beépített fogantyúval
  • Csúszásmentes lábak a stabilitás érdekében
  • Túlmelegedés elleni védelem
  • 2000 W-os teljesítmény

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes elektromos grill kategóriánkban.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tristar GR-2853 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TRISTAR GR-2853. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tristar GR-2853. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tristar GR-2853. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tristar GR-2853.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ