TRISTAR RK-6129

Termékkatalógus
TRISTAR RK-6129
4,5 6 értékelés
Rizsfőző rozsdamentes acél, 900 W-os, 2,2 l térfogatú, ki / be kapcsoló funkciók felmelegedés, túlmelegedés védelem, automatikus kikapcsolás
Kód:  EAV8271e4 Termékszám:  8713016009920

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TRISTAR RK-6129

Rizsfőzőt szeretnél venni, mert belefáradtál, hogy folyamatosan leég a rizs, amit főzöl? Akkor ezt a készüléket biztosan szívesen használod majd!

Ez a praktikus, rozsdamentes acél rizsfőző mindazok számára készült, akik a jól megfőtt rizsre esküsznek. Szabadalmaztatott technológiája, és ragadásmentes felülete biztosítja az égésmentes rizspárolást, miközben a melegen tartó funkció segít megőrizni a rizs hőmérsékletét, még sokkal főzés után is.

A nagy térogatú, 2,2 literes edénybe akár 15 mérőedény tartalma is elfér, mellyel bátran megvendégelheted barátaidat is. Biztonsági fogantyúval rendelkezik, amely véd az égési sérülések ellen, belső edénye eltávolítható, és egy spatula is a felszereltségébe tartozik. Fedelén található egy nyílás a gőz szabad távozásának érdekében, talpa pedig csúszásmentes. A rizs megfőttét jelzőfény indikálja. Jó rizsfőzőt találni nehéz, de ezzel a készülékkel biztosan nem vétesz hibát!

Tartozékok:

  • rizskanál
  • szedőlapát

Műszaki adatok:

Fogyasztás: 900 W

Méretek: 283 x 265 mm

Anyaga:

rozsdamentes acél

 

Paraméterek

Típus
Rizsfőző Kész!
Funkciók
Túlmelegedés elleni védelem, Auto kikapcsolás Kész!
Teljesítményfelvétel
900 W Kész!
Űrtartalom
2,2 l Kész!

Típus

Típus
Rizsfőző Kész!

Funkciók

Funkciók
Túlmelegedés elleni védelem, Auto kikapcsolás Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
900 W Kész!
Űrtartalom
2,2 l Kész!
Megjegyzés:
» Böngéssz teljes rizsfőző kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TRISTAR RK-6129 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TRISTAR RK-6129. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TRISTAR RK-6129. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TRISTAR RK-6129. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TRISTAR RK-6129.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ