Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

TRITTON ARK 100 PS4 Stereo Gaming Hdst

Termékkatalógus
TRITTON ARK 100 PS4 Stereo Gaming Hdst
Gamer fejhallgató - mikrofonos, fejhallgató, zárt, zajcsökkentés, frekvenciatartomány: 20 Hz - 20000 Hz, 104,5 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 60 mm-es átalakító, levehető, 3,5 mm-es jack
Kód:  MH791k91 Termékszám:  TRI903070002/04/1

TRITTON ARK 100 PS4 Stereo Gaming Hdst

Kiemelkedő minőségű sztereó fejhallgató a PS4, PS3 és PS Vita konzolokhoz, amely kiváló minőségű hangzást biztosít a 60 mm-es csúcsminőségű hangszóróival. A kezelőgombok könnyen hozzáférhetők, nincs felesleges ügyetlenkedés. A hangerőszabályozón kívül található rajta egy csúsztatható kapcsoló is, amellyel könnyedén kikapcsolhatod a mikrofont, ha szükséges. A játék közbeni kommunikációt egy nagyon érzékeny behajtható mikrofon segíti. A fejpánt magassága a felhasználó egyéni méreteihez állítható, a puha fülpárnák pedig akár hosszú órákon keresztül is gondoskodnak a megfelelő kényelemről. Próbáld ki még ma.

Legfontosabb jellemzői

  • Nagy fülpárnák - 60 mm
  • Összecsukható mikrofon
  • Dinamikus RGB világítás
  • 3 EQ hangmód
  • Egyszerű beállítás a 3,5 mm-es csatlakozónak és plug and play képességnek köszönhetően
  • Távirányítóval

Játssz kényelmesen

A több órán át tartó játék alatt fontos, hogy a fülhallgató kényelmes legyen a fül számára, és hogy ne okozzon kellemetlen érzést. A Tritton fejhallgató az állítható, mindkét oldalán meghosszabbítható kialakításával biztosítja ezt a kényelmet. A fülpárnák puha anyagból készültek, így kiválóan szigetelik a környezeti zajokat, így garantálnak tökéletes játékélményt. A 3,5 mm-es csatlakozóval valamint a plug and play képességgel a Triton fejhallgató páratlan hangminőséget nyújt már azonnal a kicsomagolás után.

EQ módok

A fejhallgató valóban hatalmas, 60 mm-es hangszórókkal rendelkezik, amely kiválóan reprodukál bármilyen komplex környezeti hatást vagy távoli hanghatást. Akár órákon keresztül is játszhatsz anélkül, hogy bármi megzavarna. A fejhallgató 3 EQ módba állítható, egyetlen gombnyomással válthatsz a három mód között. Az optimális üzemmód kiválasztásával a leginkább kiegyensúlyozott hangélményt érheted el, emellett rendelkezésedre áll még a Bass Boost vagy a Treble Boost is, amely még jobban kiemeli az ellenfél lépteinek és lövéseinek zaját.

Személyre szabott megjelenés

Az állítható RGB háttérvilágítás segítségével az igényeidnek megfelelően szabhatod személyre a fejhallgatót, hiszen összesen 16,8 millió szín közül választhatsz. Beállíthatod a dinamikus világítást a fényerő és a színek szabályozásához is. Ezen felül olyan világítási módok is elérhetőek, mint "légzés", "szívdobogás", vagy "kevert színek".

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Platform
PlayStation 4 Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Platform

Platform
PlayStation 4 Kész!
Megjegyzés:
  » Ha stílusos, de megbízható konzolt keresel, válassz a PS4 Slim kínálatból!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TRITTON ARK 100 PS4 Stereo Gaming Hdst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TRITTON ARK 100 PS4 Stereo Gaming Hdst. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TRITTON ARK 100 PS4 Stereo Gaming Hdst. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TRITTON ARK 100 PS4 Stereo Gaming Headset. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TRITTON ARK 100 PS4 Stereo Gaming Headset.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ