AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

TRITTON Kunai Stereo Headset Made for Apple iPod, fekete

Termékkatalógus
TRITTON Kunai Stereo Headset Made for Apple iPod, fekete
4,8 6 értékelés
- iPod és iPhone készülékekhez, beépített mikrofon
Kód:  MH791m4 Termékszám:  TRI903570A02/02/1
TRITTON Kunai Stereo Headset Made for Apple iPod, fekete Megszűnt

TRITTON Kunai Stereo Headset Made for Apple iPod, fekete

Egy fejhallgató, amelyet rendkívül igényes felhasználóknak és gyakran telefonálóknak készítettek. A tökéletesen hangolt 40 mm-es neodímium hangszórók kiváló hangzást kínálnak. Ezek a mágnesek arról híresek, hogy tökéletes hangot képesek előállítani még nagy hangerő mellett is. Teljesítményük megfelel az Apple által elvárt magas színvonalnak, és a leghalkabb hangok ugyanolyan tökéletesen hallhatók általuk, mint a legerősebb dobok dübörgése.

A kábelen elhelyezett vezérlő a hangerő, számválasztás, vagy a telefonhívások feletti azonnali és teljes körű irányítást teszi lehetővé. Ha pedig zajos környezetben kell telefonálnod, értékelni fogod a fejlett zajcsökkentést és a háttérzaj kizárását, így a hívásaid tiszták és jól hallhatóak lesznek. A headset 3,5 mm-es csatlakozóval van ellátva, azaz a laptopodhoz, tabletedhez, és más, megfelelő kimenettel rendelkező eszközökhöz tudod csatlakoztatni.

További előnyei közé tartozik a puha és gondosan kialakított  memória habból készült kagylók, és a párnázott, állítható fejpánt, amely több fejmérethez is hozzáigazítható, hogy mindenkinek extra kényelmes legyen. Amikor itt az ideje egy kis szünetnek, a kagylólat elforgathatod a nyakad köré pihenő helyzetbe. A fejhallgatót 4 színben gyártják, és a kagylók külső részét további két színben kapható, logós pajzzsal teheted még egyedibbé.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TRITTON Kunai Stereo Headset Made for Apple iPod, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TRITTON Kunai Stereo Headset Made for Apple iPod černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TRITTON Kunai Stereo Headset Made for Apple iPod čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tritton Kunai Stereo Headset Made for Apple iPod schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tritton Kunai Stereo Headset Made for Apple iPod schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ