Slevy s AP+ Slevy s AP+

TRONICO Professional Junkers JU52 - Repülőgép

Termékkatalógus
TRONICO Professional Junkers JU52 - Repülőgép
Építőjáték Az ajánlott 12 éves kor fölött
Kód:  HS033 Termékszám:  4047385101256
TRONICO Professional Junkers JU52 - Repülőgép Megszűnt

TRONICO Professional Junkers JU52 - Repülőgép

A Junkers JU 52 egy újabb készlet a jól ismert Tronico Professional sorozatból. Ez a készlet 948 darabból áll, amelyek kiváló minőségű fémből és műanyagból készültek. A gép felépítése után a gyermek egy nagyméretű, luxus, háromütemű, 1:50 méretarányú repülőt fog kapni. A funkcionális propellereknek köszönhetően a repülőgép sok szórakozást kínál. A csomag természetesen tartalmazza az összeszereléshez szükséges összes eszközt, és a könnyen olvasható felhasználói kézikönyv képeket is tartalmaz a könnyű összeszereléshez. A repülőgép üzemeltetéséhez két AA elem szükséges. A készlet 12 évesnél idősebb gyermekek számára alkalmas.

A Tronico Professional olyan szórakoztató készlet, amely emlékeztet a legendás Cseh Merkúrra. A készlet egyes részei fémből vagy műanyagból készülnek, amelyeket csavarokkal lehet összeszerelni. Ezek a csúcsminőségű gyermekjáték-készletek a szórakoztatás mellett segítenek a kreativitás, a motoros készségek és a képzelőerő fejlesztésében. A kifinomultságnak és a pontos kialakításnak köszönhetően ezek a készletek nagyon vonzó kihívást jelentenek.


 
Műszaki adatok:
 
kiadó:
Tronic Professional
 
darabszám:
948
 
méretarány:
01:50
 
anyaga:
fém + műanyag
 
méretek:
40 x 58 x 11 cm
 
szárnyfesztávolság:

58 cm
 
súly:
3,2 kg
 
áramellátás:
2x AA elem (nem tartozék)
 
Ajánlott kor:
12+
 
A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK 2009 június 18-i, a játékok biztonságáról szóló rendelkezésnek és a cseh szabályozás szerinti minden jogi normának. 

Megfelelőségi nyilatkozat csatolva.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TRONICO Professional Junkers JU52 - Repülőgép
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TRONICO Professional Junkers JU52 - Letadlo. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TRONIC Professional Junkers Ju52 - Lietadlo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tronic Professionelle Junkers JU52 - Flugzeug. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tronic Professionelle Junkers JU52 - Flugzeug.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ